Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Μένουμε σπίτι βίντεο: Μια προσπάθεια για τους ανθρώπους που αγαπάμε
PLUS

Μένουμε σπίτι βίντεο: Μια προσπάθεια για τους ανθρώπους που αγαπάμε

Μένουμε σπίτι βίντεο: Το νέο βίντεο του Ημιμαραθωνίου Κρήτης και της περιφέρειας Κρήτης για τον COVID-19 παρουσιάζει με… άλλο τρόπο την καραντίνα.

Μένουμε σπίτι βίντεο: Είναι γεγονός πως η καραντίνα για τον κορονοϊο έχει κατακλύσει τα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης με προειδοποιήσεις, προτροπές και συμβουλές για την αποφυγή και τον περιορισμό της νόσου. Η συντριπτική πλειοψηφία από αυτές έχει χαρακτήρα και ύφος νουθεσίας, διδακτικό αν όχι… τρομακτικό. Κι αυτό βέβαια γιατί απευθύνεται σε ενήλικες. Τί γίνεται όμως με τα μικρά παιδιά; Γιατί κι αυτά γίνονται θέλοντας και μη αποδέκτες του μηνύματος.

Το νέο βίντεο του Ημιμαραθωνίου Κρήτης και της περιφέρειας Κρήτης για τον COVID-19 παρουσιάζει με… άλλο τρόπο την καραντίνα. Η μαμά της μικρής Κατερίνας παρουσίασε την καραντίνα για τον κορονοϊό σαν ένα παιχνίδι ένα παιχνίδι που αν κερδίσουμε το έπαθλο είναι κάτι μεγάλο, ένα ολόκληρο καλοκαίρι στο σπίτι της γιαγιάς στο χωριό.

Μένουμε σπίτι για τους ανθρώπους που αγαπάμε.Θα "κρυφτούμε" για λίγο αλλά στο τέλος θα κερδίσουμε!Ένα κοινωνικό μήνυμα από την Περιφέρεια Κρήτης και τον Ημιμαραθώνιο Κρήτηςwww.cretehalfmarathon.com#menoumespiti #stayhome #crete #regionofcrete #covid19 #CrethalfmarathonΤο βίντεο με πρωταγωνίστρια τη μικρή Κατερίνα Λαμπράκη επιμελήθηκε η ομάδα του Ημιμαραθωνίου Κρήτης

Gepostet von Ημιμαραθώνιος Κρήτης • Crete Half Marathon am Donnerstag, 19. März 2020

Μένουμε σπίτι βίντεο: Ένα διαφορετικό μήνυμα

Πρόκειται για ένα κοινωνικό μήνυμα του Ημιμαραθωνίου Κρήτης και της Περιφέρειας Κρήτης που θέλουν να  μας πείσουν να μείνουμε σπίτι , με ένα διαφορετικό τρόπο, όχι με πανικό, αλλά με τα όμορφα μηνύματα της μικρής Κατερίνας. Αν πειθαρχήσουμε και μείνουμε σπίτι, το επόμενο καλοκαίρι θα είναι το πιο όμορφο που έχουμε ζήσει! Το βίντεο  επιμελήθηκε η ομάδα του Ημιμαραθωνίου Κρήτης με σενάριο του Γιώργου Αλεβυζάκη και εκτέλεση παραγωγής του Αλέξανδρου Χατζηπαναγιώτη. Πρωταγωνίστρια του σποτ είναι η μικρή Κατερίνα Λαμπράκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Παιδιά και Κορονοϊός: Σε μια τηλεφωνική γραμμή, οι μικροί φίλοι μας ακούνε… ένα παραμύθι

Κρούσματα Καστοριά: Δραματική η κατάσταση στο νοσοκομείο, “καταρρέει” το προσωπικό

Κρούσματα Ελλάδα: Ο κορονοϊός “χτύπησε” μουσικό του στρατού στον Έβρο

Θεραπεία κορονοϊού: Ελληνική ανακάλυψη ίσως φέρει νέα δεδομένα στην αντιμετώπιση του Covid 19

Σκιάθος – Ιταλοί: Βόλτες στο νησί, την ώρα που ο κορονοϊός “θερίζει”

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις