Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ολυμπία Χοψονίδου Ιnstagram: Σε «καραντίνα» δύο μήνες λόγω κορωνοϊού και τοκετού
LIFESTYLE

Ολυμπία Χοψονίδου Ιnstagram: Σε «καραντίνα» δύο μήνες λόγω κορωνοϊού και τοκετού

Ολυμπία Χοψονίδου Ιnstagram: Η Ολυμπία Χοψονίδου βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι τους τελευταίους δύο μήνες λόγω κορωνοϊού αλλά και τοκετού.

Ολυμπία Χοψονίδου Ιnstagram: Η Ολυμπία Χοψονίδου αποκάλυψε πως βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της τους τελευταίους δύο μήνες λόγω κορωνοϊού αλλά και τοκετού. Να σας θυμίσουμε πως στις 20 Ιανουαρίου έφερε στον κόσμο το έκτο παιδί της, καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Σπανούλη. Αυτός είναι και ο λόγος που βρίσκεται στο σπίτι όλο αυτό το διάστημα. «Δύο μήνες μέσα σήμερα… Ευτυχώς πρόλαβα να κάνω μια βόλτα στη λαϊκή» έγραψε σε InstaStory που μοιράστηκε με τους followers της.

Η ίδια μάλιστα, ούσα ενεργή στα social media, μοιράστηκε έναν μήνα πριν με τους followers της μία μάλλον συνηθισμένη μέρα στο σπίτι. «Eδώ δείτε κατάσταση! Έχουν πάρει φωτιά τα κινητά» έγραψε δείχνοντας τον σύζυγό της Βασίλη Σπανούλη και την αδελφή της, Βαλέρια στον καναπέ να είναι αφοσιωμένοι στα κινητά τους.

Χοψονίδο – Σπανούλης

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει έξι παιδιά και δεν μπορούν να κρύψουν την ευτυχία τους. Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο σύζυγός της να κοιμάται έχοντας αγκαλιά την κορούλα του. Η Ολυμπία γέμισε τη φωτογραφία με καρδιές για να δείξει πόσο ευτυχισμένη και ερωτευμένη είναι τόσο με τον σύζυγό της όσο και με το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Δείτε ακόμα

«Με αδίκησαν στην ψηφοφορία»: Η Φωτεινή για την αποχώρησή της από το MasterChef

Μy Style Rocks : «Δέχομαι ψυχολογικό πόλεμο»: Ξέσπασε σε λυγμούς η Ευρυδίκη

«Οι μεγάλοι παίρνουμε δύναμη από τους μικρούς ήρωες»: Η συγκινητική ανάρτηση της Νομικού

«Με τρέμουν, είναι τσουτσέκια και όχι άνδρες»: Η μεγάλη ανατροπή και τα… γέλια της Κατερίνας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις