Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef αποχώρηση: Η Φωτεινή για την «άδικη» ψηφοφορία
LIFESTYLE

MasterChef αποχώρηση: Η Φωτεινή για την «άδικη» ψηφοφορία

MasterChef αποχώρηση: Η Φωτεινή Ζοσιμίδου μίλησε για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση της από το Masterchef.

MasterChef αποχώρηση: Η Φωτεινή Ζοσιμίδου είχε τεθεί υποψήφια προς αποχώρηση από το Masterchef 4, έπειτα από ψηφοφορία σε ομαδική δοκιμασία όπου ο αρχηγός Σταύρος Βαρθαλίτης είχε θέσει τον εαυτό του σε αποχώρηση, δίνοντας ασυλία στον υπαρχηγό. Οι δυο τους κατά κοινή ομολογία των παικτών ήταν οι δύο που έπρεπε να ψηφιστούν από την ομάδα καθώς δεν διαχειρίστηκαν σωστά την ομάδα και τα μενού.

«Σίγουρα στεναχωρήθηκα. Και πάλι είμαι πολύ ευχαριστημένη που έφτασα μέχρι εδώ. Μοναδική εμπειρία. Σίγουρα θα ήθελα να το ζήσω πολύ περισσότερο. Σίγουρα όλοι πιστεύαμε ότι είναι άδικο κι εγώ το πιστεύω και στεναχωρήθηκα για όλο αυτό, αλλά εντάξει δεν κρατάω κακία σε κανένα. Είναι ένα παιχνίδι, σίγουρα μπορείς να παίξεις στρατηγικά και η δοκιμασία αποχώρησης είναι άλλη μια ευκαιρία για να δείξεις ότι μπορείς και πρέπει να είσαι στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα δεν μου βγήκε και πήγα σπίτι μου.

MasterChef αποχώρηση: Η στιγμή που φεύγει η Φωτεινή

MasterChef αποχώρηση: Ποιοι ψήφοι την πείραξαν περισσότερο

«Περίμενα ότι οι περισσότεροι δεν θα ξέρουν τι να ψηφίσουν γιατί γινόταν ένα μπάχαλο στην ομαδική μέχρι να συντονιστούμε και δεν ήξερες ποιος έκανε τι. Κι εγώ δεν μίλησα με κανένα. Ένιωθα ότι θα είναι γενικότερα άδικη η ψηφοφοριά αυτή και ήταν. Δεν ήθελα να μιλήσω με κανέναν. Με πείραξε που δεν έκανα και τις παρασκευές που μου δόθηκαν και ήθελα να δω πως θα γίνει η ψηφοφορία της ομάδας γιατί κανένας δεν έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει. Του Ηρακλη και του Τζον οι ψήφοι με πείραξαν περισσότεροι γιατί ήταν τα δύο άτομα που μοιράστηκα τις παρασκευές μου χωρίς να ξέρω το γιατί και χωρίς να έχω ενημέρωση από τον Σταύρο».

Δείτε ακόμα

«Με τρέμουν, είναι τσουτσέκια και όχι άνδρες»: Η μεγάλη ανατροπή και τα… γέλια της Κατερίνας

«Δεν κρατάω κακίες, δεν θέλω να ασχοληθώ»: Η Μαριάννα του ΜasterChef για την Ηλιάνα

«Άκλαυτοι θα πάνε, σαν το σκυλί στ’ αμπέλι» – Έξαλλος ο Βερύκιος με τους ηλικιωμένους

«Σταμάτα να κλαψουρίζεις»: Έδωσε «ρέστα» ο Κουδουνάρης στην Κιάρα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις