Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Γαλλία – κορωνοϊός: Έκανε «μαραθώνιο» στο μπαλκόνι του για να περάσει η ώρα (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία – κορωνοϊός: Έκανε «μαραθώνιο» στο μπαλκόνι του για να περάσει η ώρα (vid)

Γαλλία – κορωνοϊός: Βίντεο δείχνουν τον 32χρονο που εργάζεται σε εστιατόριο, να τρέχει πάνω κάτω στο στενό χώρο του μπαλκονιού του.

Γαλλία – κορωνοϊός: Επί 6 ώρες και 48 λεπτά ο Ελισά Νοκόμοβιτς έτρεχε την περασμένη Τρίτη στο μήκους 7 μέτρων μπαλκόνι του διαμερίσματός του προκειμένου να καλύψει την απόσταση των 42.195 μέτρων του μαραθωνίου ενώ ξεκινούσε η 15ήμερη απαγόρευση κυκλοφορίας στη Γαλλία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Βίντεο που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο δείχνουν τον 32χρονο που εργάζεται σε εστιατόριο, του οποίου η λειτουργία έχει ανασταλεί λόγω των μέτρων, να τρέχει πάνω κάτω στο στενό χώρο του μπαλκονιού του, συμπληρώνοντας συνολικά 6.000 γύρους.

«Ήθελα να διασκεδάσω με κάποιον τρόπο την καραντίνα μου», είπε ο Νοκόμοβιτς, που έχει μετάσχει σε 36 μαραθωνίους. Είδα φωτογραφίες ανθρώπων που έβγαιναν έξω για jogging, αλλά αν το κάνουμε αυτό όλοι, τότε θα καταλήξουμε όλοι έξω από τα σπίτια μας». Όπως δήλωσε, δεν τον απασχολούσε διόλου πόσο χρόνο θα έκανε για να ολοκληρώσει την απόσταση του μαραθώνιου, αφού ένας από τους στόχους του ήταν να… σκοτώσει όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε.

https://twitter.com/kickjumpersup/status/1240375412015972353?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1240375412015972353&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fkosmos%2Fkoronoios32hronos-etrexe-marathonio-mpalkoni-toy

Γαλλία – κορωνοϊός: «Ίσως να τρέξω κι άλλο μαραθώνιο»

Και με τις Αρχές να εξετάζουν το ενδεχόμενο επέκτασης της χρονικής διάρκειας των μέτρων περιορισμού των μετακινήσεων ο 32χρονος Γάλλος ήδη μελετά τα επόμενα… βήματά του: «Ίσως να τρέξω κι άλλο μαραθώνιο για να βελτιώσω το χρόνο μου. Ή πάλι να κάνω ένα 12ωρο πρόγραμμα ασκήσεων στο μπαλκόνι μου», λέει.

https://www.instagram.com/p/B96gEMjIJvn/

Δείτε ακόμα

Η Ιταλία (ό,τι απέμεινε από αυτήν), κάνει τα πάντα για να πείσει τον πλανήτη…

Κύπριος το… «τερμάτισε»: Σκύλος βγαίνει «μόνος του» για βόλτα (vid)

Σειρήνες πλοίων, ραδιόφωνα στο τέρμα – Ο Εθνικός Ύμνος ακούστηκε σε ολόκληρη την Ιταλία

Η viral γιαγιά που νίκησε την «μάχη» με τον κορωνοϊό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις