Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας: Αξιολογώντας το πρωθυπουργικό διάγγελμα

ΕΛΛΑΔΑ

Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας: Αξιολογώντας το πρωθυπουργικό διάγγελμα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε αυστηρή προειδοποίηση ότι ενδέχεται να εφαρμόσει το μέτρο της καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας.

20.03.2020 | 16:03

Καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας: Όσοι είδαν και άκουσαν με προσοχή το διάγγελμα του πρωθυπουργού κατάλαβαν ότι εκτός των οικονομικών μέτρων ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε αυστηρή προειδοποίηση προς τους πολίτες ότι ενδέχεται να εφαρμόσει άμεσα το μέτρο της καθολικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Τί περιμένει ο πρωθυπουργός; Περιμένει την συμπεριφορά που θα επιδείξουμε όλοι εμείς αυτό το Σαββατοκύριακο. Εάν δεν τηρήσουμε τα περιοριστικά μέτρα, τότε την Δευτέρα το πρωί θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

γράφει ο Γιάννης Ντσούνος

Δύο είναι οι λόγοι, σύμφωνα με πληροφορίες, που η κυβέρνηση δεν ανακοίνωσε ακόμα  το σταμάτημα των πτήσεων από και προς την Ελλάδα. Ο πρώτος είναι ότι πρέπει να επαναπατριστούν αρκετοί Έλληνες του εξωτερικού που το επιθυμούν και ο δεύτερος είναι ότι υπάρχει σε εξέλιξη συνεννόηση με τις αεροπορικές εταιρείες για μείωση των δρομολογίων. Εάν τις επόμενες ημέρες, ωστόσο αξιολογηθεί ότι πρέπει να ληφθεί αυτό το μέτρο η κυβέρνηση είναι έτοιμη να το λάβει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Κυβέρνηση κορονοϊός: Με φουλ τις μηχανές το κυβερνητικό επιτελείο

Όγδοος νεκρός: 80χρονος το νέο θύμα στην Ελλάδα

 

Exit mobile version