Απόδραση κρατουμένου: Δραπέτευσε από τις φυλακές Δομοκού

ΕΛΛΑΔΑ

Απόδραση κρατουμένου: Δραπέτευσε από τις φυλακές Δομοκού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Απόδραση κρατουμένου: Έλληνας εξέτιε ποινή κάθειρξης για κατοχή και πώληση ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση, κλοπή και επικίνδυνη σωματική βλάβη, απέδρασε από τις φυλακές

20.03.2020 | 14:58

Απόδραση κρατουμένου: Ένας κρατούμενος των φυλακών Δομοκού έγινε «καπνός» εκμεταλλευόμενος την άδεια που είχε λάβει. Ο συγκεκριμένος, δεν επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του σωφρονιστικού καταστήματος, σε αντίθεση με τον πρώτο που απέδρασε λίγες μέρες πριν, ο οποίος είναι ένας αλλοδαπός κρατούμενος και δεν επέστρεψε από την άδεια που είχε πάρει. Ο δεύτερος άντρας που απέδρασε, είναι Έλληνας και εξέτιε ποινή κάθειρξης για κατοχή και πώληση ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση, κλοπή και επικίνδυνη σωματική βλάβη και δεν επέστρεψε από την άδεια την Τετάρτη, όπως όφειλε. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόδραση κρατουμένου και αναζητείται από την Αστυνομίας.

Ο αλλοδαπός, ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης για κατοχή, μεταφορά, διάθεση και αγορά ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση, έπρεπε να επιστρέψει στη φυλακή την Τρίτη, καθώς έληγε η πενθήμερη άδεια που του είχε δοθεί. Όμως, δεν εμφανίστηκε και ενημερώθηκαν οι αστυνομικοί που ξεκίνησαν αναζητήσεις για να τον εντοπίσουν. Και ενώ σε βάρος του κρατούμενου σχηματιζόταν δικογραφία για απόδραση, εκείνος επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του σωφρονιστικού καταστήματος και τους ενημέρωσε ότι έχει προσβληθεί από κορωνοϊό και έχει διαταχθεί ο κατ’ οίκον περιορισμός του! Φυσικά, ερευνάται αν έλεγε αλήθεια ή εκμεταλλεύτηκε την περίσταση για να αποπροσανατολίσει τις έρευνες.

Δείτε ακόμα

Λήξη συναγερμού: Στα χέρια της αστυνομίας ο δραπέτης του Α.Τ. Κυψέλης

Λάθος συναγερμός στις φυλακές Δομοκού – Γιατί καθυστέρησε να επιστρέψει ο βαρυποινίτης

Βίντεο: Τούρκοι και μετανάστες πετούν φλεγόμενο δέντρο στις Ελληνικές Δυνάμεις

Συμμορίες ναρκωτικών δρουν ακόμη στην έρημη Αθήνα

Exit mobile version