Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / La Casa de Papel: Θετική στον κορωνοϊό η πρωταγωνίστρια «Ρακέλ»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

La Casa de Papel: Θετική στον κορωνοϊό η πρωταγωνίστρια «Ρακέλ»

La Casa de Papel: Από τον κορωνοϊό δεν γλίτωσε ούτε η διάσημη σειρά «Casa de papel».

La Casa de Papel: Θετική στον κορωνοϊό είναι η ηθοποιός Itziar Ituño η οποία υποδύεται την αγαπημένη του καθηγητή, την επιθεωρήτρια Ρακέλ. Με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε το κοινό πως το τεστ που έκανε βγήκε θετικό στον κορωνοϊό. Η ηθοποιός Itziar Ituño έγραψε μεταξύ άλλων:

«Είναι επίσημο. Έχω συμπτώματα από χθες το απόγευμα. Ξηρό βήχα και πυρετό. Σήμερα ήρθαν τα αποτελέσματα του τεστ. Είναι κορωνοϊός. Ευτυχώς τα συμπτώματα είναι ήπια σε μένα αλλά είναι πολύ επικίνδυνο για ανθρώπους που είναι αδύναμοι. Δεν είναι αστείο. Θα μείνω σπίτι για 15 μέρες. Είναι μέρες αλληλεγγύης. Μείνετε μέσα για να προστατεύσετε τους άλλους».

La Casa de Papel season 4

Παρόλα αυτά, η αντίστροφη μέτρηση για την τέταρτη σεζόν του La Casa de Papel ξεκίνησε με την κυκλοφορία του επίσημου τρέιλερ της σειράς, με το Netflix να βάζει ακόμα περισσότερο στο κλίμα τους θαυμαστές της. Συγκεκριμένα, στον λογαριασμό της streaming πλατφόρμας στο Instagram υπάρχει ανάρτηση με φωτογραφίες από την τέταρτη σεζόν. Ο τέταρτος κύκλος της σειράς θα κυκλοφορήσει στο Neflix στις 3 Απριλίου και όπως καταλάβαμε από το πρώτο τρέιλερ, το χάος έχει ξεκινήσει.

Η συμμορία προσπαθεί να σώσει την τραυματισμένη Nairobi από τη σφαίρα που έφαγε στο τέλος της 3ης σεζόν, ενώ η Raquel παραδίνεται στην επιθεωρήτρια Sierra η οποία της δίνει δυο ξεκάθαρες επιλογές ή θα αλλάξει στρατόπεδο ή θα μπει στη φυλακή. Παράλληλα, το έργο της συμμορίας δυσκολεύει ακόμα περισσότερο καθώς ο Gandia καταφέρνει να απελευθερωθεί. Πάρτε μια γεύση από το γεμάτο σπόιλερ τρέιλερ.

La Casa de Papel season 4: To trailer
Δείτε ακόμα

Κυκλοφόρησε το νέο trailer του La Casa de Papel – Τι θα δούμε 

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου κύκλου 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις