Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σαλαγκούδη – Λιάγκας: Η ανάρτηση στο Instagram για την σχέση της με τον Γιώργο
LIFESTYLE

Σαλαγκούδη – Λιάγκας: Η ανάρτηση στο Instagram για την σχέση της με τον Γιώργο

Σαλαγκούδη - Λιάγκας: Όπως ακριβώς ο Γιώργος Λιάγκας έτσι και εκείνη διέψευσε ότι είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

Σαλαγκούδη – Λιάγκας: Μετά τον Γιώργο Λιάγκα και την κατηγορηματική του διάψευση για το πρωτοσέλιδο του περιοδικού Hello και τη φημολογούμενη σχέση του με την Ανθή Σαλαγκούδη, ήρθε η σειρά της γνωστής δημοσιογράφου να δώσει τη δική της απάντηση. Όπως ακριβώς ο Γιώργος Λιάγκας έτσι και εκείνη διέψευσε ότι είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. «Το ότι βγήκες με φαγητό με έναν φίλο δε σημαίνει τίποτα περισσότερο. Και δεν συνηθίζω να μιλάω για κάτι που δεν υφίσταται. Και αυτή την περίοδο υπάρχουν πολύ σημαντικότερα θέματα που μας απασχολούν», ήταν το μήνυμά της.

Οι δυο τους βγήκαν για φαγητό κάτι που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός με το περιοδικό να αφήνει υπονοούμενα για τη σχέση μεταξύ τους, μια «σχέση» που είχε ξαναβρεθεί στο επίκεντρο και για την οποία η Ανθή είχε μιλήσει στον Alpha χαρακτηρίζοντας «διαστροφικό» αυτό που και τότε γραφόταν. Η απάντησή της στο δημοσίευμα που την θέλει να έχει έρθει κοντά με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η ανάρτηση του Γιώργου Λιάγκα

Όσον αφορά τον Γιώργο Λιάγκα και ο ίδιος μπήκε χθες σε μια διαδικασία «ξεκαθαρίσματος». «Άνθρακας ο θησαυρός. Όταν απλά βγαίνεις για φαγητό με μια φίλη. Υπάρχουν και τηλέφωνα κύριοι συνάδελφοι» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας. Ο τίτλος του περιοδικού έγραφε συγκεκριμένα: «Τι συμβαίνει ανάμεσά τους;».

Το εξώφυλλο του Hello
Δείτε ακόμα

Σε… «μαγειρέματα» η Καινούργιου: Πώς την περιποιήθηκε ο σύντροφός της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις