Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

01

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορονοϊός Ελλάδα: Νέο βίντεο του υπ. Υγείας με οδηγίες για τα παιδιά
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός Ελλάδα: Νέο βίντεο του υπ. Υγείας με οδηγίες για τα παιδιά

Κορονοϊός Ελλάδα: Το βίντεο του υπ. Υγείας για τα παιδιά «κλείνει» με τη συμβουλή «δεν ξεχνάμε τα βιβλία μας και τα μαθήματά μας» και με το αισιόδοξο μήνυμα ότι «σύντομα θα είμαστε και πάλι στα θρανία».

Κορονοϊός Ελλάδα: Ένα νέο βίντεο με αναλυτικές οδηγίες για τον κορωνοϊό, που απευθύνεται σε παιδιά, ανάρτησε το υπουργείο Υγείας. Στο βίντεο για τον κορωνοϊό, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Nickelodeon, τονίζεται ότι «με την υγεία μας δεν παίζουμε ποτέ», ενώ δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στο συχνό και επιμελές πλύσιμο των χεριών. Το υπουργείο Υγείας εξηγεί στα παιδιά πώς πρέπει να βήχουν και ότι σε περίπτωση που βγουν για βόλτα με τους δικούς τους θα πρέπει να πάνε σε χώρους όπου δεν υπάρχουν άλλα παιδιά ή πολύς κόσμος. Επιπλέον, με το νέο βίντεο για τον κορωνοϊό δίνονται οδηγίες στα παιδιά για τους παπούδες και τις γιαγάδες, για τη χρήση του αντισηπτικού, τον καθαρισμό του τάμπλετ ή άλλων συσκευών.

Το βίντεο του υπ. Υγείας για τα παιδιά «κλείνει» με τη συμβουλή «δεν ξεχνάμε τα βιβλία μας και τα μαθήματά μας» και με το αισιόδοξο μήνυμα ότι «σύντομα θα είμαστε και πάλι στα θρανία».

Δείτε ακόμη

Έκτος νεκρός στην Ελλάδα – 20 οι διασωληνωμένοι!

Covid 19: Η νέα διαδικτυακή πλατφόρμα παρακολούθησης από το Πολυτεχνείο

Ντυμένοι σαν αστροναύτες στο «Αττικόν» -Τι λέει ο μαιευτήρας που ξεγέννησε γυναίκα θετική στον ιό

Στη Θεσσαλονίκη έτρεξαν να πάρουν φάρμακο με χλωροκίνη – Αδειάζουν τα ράφια!

Ελπίδες από Γερμανία και Γαλλία – Το φάρμακο για την ελονοσία, κατά του κορωνοϊού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις