Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks 18/3/2020: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Στικούδη και ο νέος καβγάς
LIFESTYLE

My Style Rocks 18/3/2020: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Στικούδη και ο νέος καβγάς

My Style Rocks 18/3/2020: Ένας ακόμη καβγάς σημειώθηκε στο My Style Rocks μεταξύ των κοριτσιών.

My Style Rocks 18/3/2020: Για ακόμα ένα μεσημέρι, η Κατερίνα Στικούδη εντυπωσίασε με την εμφάνισή της στο πλατό του My Style Rocks. Η Κατερίνα, η οποία διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ, εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής με ασπρόμαυρο σύνολο πολύ όμορφα συνδυασμένο.

Φορώντας μίας μίνι ασπρόμαυρη φούστα την οποία είχε συνδυάσει με ένα πολύ εντυπωσιακό πουκάμισο και κατακόκκινες γόβες, η Κατερίνα Στικούδη πράγματι έκανε ιδιαίτερα καλή εντύπωση. Όσο για τα μαλλιά και το μακιγιάζ της, ήταν αρκετά απλά αλλά και εξίσου εντυπωσιακά, αναδεικνύοντας τη φυσική ομορφιά της.

My Style Rocks 18/3/2020: Ο καβγάς Ευρυδίκης – Κιάρας

Επιπλέον, σήμερα στο My Style Rocks μετά την εμφάνιση της Σοφιάνας Σπίνουλα, τα κορίτσια κλήθηκαν να βάλουν τους βαθμούς τους στη διαγωνιζόμενη. Όμως, οι κοινές βαθμολογίες έκαναν την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να βγει εκτός εαυτού και να κατηγορήσει την Κιάρα Μαρκέζη ότι… μιλάει πριν βάλει τον βαθμό της. Ισχυρίστηκε ότι την έχει δει να συζητά με τη Ζάννα πριν την τελική τους βαθμολογία, ενώ ακόμη ανέφερε ότι πολλές είναι οι φορές που βάζουν τον ίδιο βαθμό.

Έγινε λόγος για κλίκες και χωρισμένες ομάδες, με την Ευρυδίκη να δείχνει και τον τρόπο που βαθμολογεί η ίδια ώστε να μην γίνει ορατό τι βάζει από πριν. Η Κιάρα φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένη με όσα άκουγε από την συμπαίκτριά της: «Έχεις αποδείξεις ότι συζητάμε για τον βαθμό;», ήταν η φράση της παίκτριας.

Απόσπασμα από την εκπομπή
Δείτε ακόμα

«Η Ζάννα έμαθε και να κρίνει;»: Άγριος καβγάς στο My Style Rocks – Οι αλλαγές στην εκπομπή

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις