Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef αποχώρηση: H πρώτη ανάρτηση της Μαριάννας
LIFESTYLE

MasterChef αποχώρηση: H πρώτη ανάρτηση της Μαριάννας

MasterChef αποχώρηση: «Ήταν η πιο όμορφη εμπειρία που έχω ζήσει στα 20 μου χρόνια πραγματικά», είπε η νεαρή διαγωνιζόμενη.

MasterChef αποχώρηση: Η Μαριάννα Πουλμεντή ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από τη χθεσινή δοκιμασία του Masterchef. H ίδια κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα στον διαγωνισμό όμως χθες δεν τα κατάφερε και αποχώρησε καθώς απέτυχε να αντιγράψει με ακρίβεια του γλυκό. Μετά την αποχώρηση της από το Masterchef, η Μαριάννα Πουλμεντή έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram αναφέροντας:

«Ήρθε η ώρα να φύγω και εγώ!!!! Ήταν η πιο όμορφη εμπειρία που έχω ζήσει στα 20 μου χρόνια πραγματικά. Παρόλα αυτά χαίρομαι γιατί έμειναν αξιόλογοι μάγειρες-άνθρωποι στο παιχνίδι, γνώρισα πραγματικά ανθρώπους που θα μου λείψουν πάρα πολύ και σίγουρα θα τα πούμε και έξω απ’ το παιχνίδι. Ήταν μια όμορφη εμπειρία υπήρξαν και δύσκολες στιγμές, είναι δύσκολη η συγκατοίκηση, τα παραείπα και εγώ αλλά αυτά ένιωθα. Παρόλα αυτά ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που με υποστηρίζει και θέλω πολύ να απαντήσω σε όλα σας τα μηνύματα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα και εύχομαι σε όλους τα καλύτερα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην υπάρξουν απώλειες. Μείνετε σπίτι όπως μέναμε και εμείς τόσο καιρό και αντέξαμε».

Μαριάννα Πουλμέντη: Πώς «γεννήθηκε» η αγάπη της για τη μαγειρική

Η αγάπη της Μαριάννας για τη μαγειρική ξεκίνησε από την οικογένειά της. Ο πατέρας της, διακεκριμένος μάγειρας στην Αμερική, αποτελεί για εκείνη το απόλυτο πρότυπο. Πάντα, ακόμα και λίγο πριν μπει στο διαγωνισμό, ζητούσε την άποψή του για τις ιδέες της σε πιάτα, που σκέπτεται  να κάνει για να παρουσιάσει στους κριτές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις