Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ποδόσφαιρο: ΠΑΟ και ΑΕΚ αλλάζουν έδρες
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο: ΠΑΟ και ΑΕΚ αλλάζουν έδρες

Ποδόσφαιρο: Ο ΠΑΟ επιστρέφει σπίτι του και η ΑΕΚ πλησιάζει τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ποδόσφαιρο: Είναι κάτι που ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει αρχίσει να το πανηγυρίζει με χίλιους δυο τρόπους. Μόλις λοιπόν έγινε γνωστό ότι από την νέα σεζόν το Τριφύλλι θα επιστρέψει στην φυσική του έδρα, στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στο «Απόστολος Νικολαΐδης», άρχισαν οι πανηγυρισμοί. Ο Παναθηναϊκός έφυγε από την Λεωφόρο το καλοκαίρι του 2018. Ύστερα από δυο χρόνια οι πράσινοι επιστρέφοντας, θα έχουν ένα ακόμα όπλο στην φαρέτρα τους! Κι αυτό είναι πολύ σπουδαίο.

Όπως ο Παναθηναϊκός, έτσι και η ΑΕΚ αλλάζει έδρα! Φεύγει, εγκαταλείπει το ΟΑΚΑ και στη νέα χρονιά θα δηλώσει έδρα την γειτονική της Νέας Φιλαδέλφειας, Ριζούπολη! Στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης η ΑΕΚ πιστεύει πως θα βρει την καυτή έδρα που έψαχνε! Κι αυτό είναι κάτι που όλοι οι φίλοι της το συζητούν παντού. Βέβαια η αλλαγή έδρας της Ένωσης, όπως οι…κακές γλώσσες αναφέρουν, γίνεται επειδή οι υπεύθυνοι του Ολυμπιακού Σταδίου ζήτησαν από την ΑΕΚ πολύ μεγάλο-υψηλότερο ενοίκιο. Η απόφαση της ΑΕΚ για μετακόμιση από το ΟΑΚΑ στην Ριζούπολη είναι ειλημμένη. ΑΕΚ… Ριζούπολης. Οριστικό!

από τον Γιώργο Κοντονή

Ποδόσφαιρο: Πιο πειστικός ο Μέσι

Στο παγκόσμιο γίγνεσθαι τώρα και στα του κορονοϊού, φαίνεται πως ο διάσημος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι είναι στην Ισπανία ίνδαλμα! Κι αυτό γιατί με το δικό του μήνυμα πείστηκε περισσότερος κόσμος να μείνει σπίτι! Κάτι που δεν είχε γίνει με το αντίστοιχο του πρωθυπουργού της Ισπανίας!

«Η υγεία πάντα πρέπει να είναι το πιο σημαντικό. Άπαντες οφείλουμε να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των υγειονομικών Αρχών και των δημοσίων υπηρεσιών», τονίζει ο Μέσι στο μήνυμά του και συνεχίζει «Είναι η στιγμή να γίνουμε όλοι μας πιο υπεύθυνοι και να παραμείνουμε στο σπίτι. Άλλωστε είναι μια ευκαιρία να απολαύσουμε περισσότερο χρόνο με τους δικούς μας»!  Ήταν λοιπόν πιο πειστικός ο Μέσι από ότι ο πρωθυπουργός της Ισπανίας, όπως όλοι λένε στην χώρα αυτή, η οποία θρηνεί πολλά θύματα!

Το γήπεδο της Ριζούπολης

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις