Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γυναίκα χωρίς όνομα 17/3: Οι σημερινές εξελίξεις στο επεισόδιο της Τρίτης
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γυναίκα χωρίς όνομα 17/3: Οι σημερινές εξελίξεις στο επεισόδιο της Τρίτης

Γυναίκα χωρίς όνομα 17/3: Η Εύα πείθει τον Γιάννη να μην κάνουν πίσω στο σχέδιό τους για τον Αργύρη, ώστε να μπορέσουν να σωθούν οικονομικά.

Γυναίκα χωρίς όνομα 17/3: Αναπάντεχες εξελίξεις έρχονται και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα». Συγκεκριμένα, η Μαρίνα αποκαλύπτει στον αστυνόμο τη θεωρία του ψυχίατρου για το πώς βρέθηκε το αίμα του Φώτη στο σημείο του εγκλήματος και του ζητά να βρει έναν τρόπο να πάρει δείγμα αίματος από τον Νίκο. Η Εύα πείθει τον Γιάννη να μην κάνουν πίσω στο σχέδιό τους για τον Αργύρη, ώστε να μπορέσουν να σωθούν οικονομικά. Ο Μιχάλης καταφέρνει να μπει στο δωμάτιο του Νίκου και να κλέψει τη φωτογραφία της Μαρίνας από τη φυλακή, αλλά θα έχει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς,  το μυστήριο για το πώς βρέθηκε το dna του Φώτη στο όργανο που σκότωσε την γυναίκα του Νίκου βρίσκει μια εξήγηση. Το μόνο που μένει είναι η Μαρίνα να μπορέσει να το αποδείξει. Η Εύα λέει στον Αργύρη ότι δεν τον ξεπέρασε ποτέ. Ωστόσο, δεν σκοπεύει να τον διεκδικήσει από την Κάτια. Παρόλα αυτά, όλες οι κινήσεις της δείχνουν το αντίθετο. Ο Φώτης ομολογεί τον φόνο για να γλιτώσει την Μαρίνα από την φυλακή. Η Κλειώ, ξέρει πια πως ο πραγματικός ένοχος είναι ο πατέρας της. Η ίδια μάλιστα, είναι έτοιμη να πει στην Αστυνομία την αλήθεια. Η Ευγενία επισκέπτεται την Έλλη και της αποκαλύπτει πως κινδυνεύει από τον Χατζή, συμβουλεύοντάς την να φύγει κάπου που να μην μπορεί αυτός να την εντοπίσει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις