MasterChef Ιωαννίδης: Το απότομο «γείωμα» του κριτή στον Ηρακλή

LIFESTYLE

MasterChef Ιωαννίδης: Το απότομο «γείωμα» του κριτή στον Ηρακλή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

MasterChef Ιωαννίδης: «Εγώ θα σου πω το εξής και λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω γιατί ξέρω ότι μαγειρεύεις καλά και δεν ξέρω τι έπαθες σήμερα», του είπε ο κριτής.

17.03.2020 | 15:53

MasterChef Ιωαννίδης: Η έμπνευση του Ηρακλή Αποστολίδη να μαγειρέψει γλυκόξινο χοιρινό με ανανά στο τεστ δημιουργικότητας του MasterChef όχι μόνο δεν τον δικαίωσε αλλά δέχτηκε και την πιο σκληρή κριτική. Ο Πάνος Ιωαννίδης, μάλιστα, του είπε πως είναι στα τέσσερα χειρότερα πιάτα που έχει δοκιμάσει αυτά τα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στο MasterChef. «Αυτό είναι τρομερά κακό. Πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σου. Είναι μια προσπάθεια… δεν βαριέσαι αδερφέ, κάνω τον σταυρό μου κάποιοι άλλοι να έχουν κάνει χειρότερα πιάτα από μένα και να μην βρεθώ υποψήφιος», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Ο Λεωνίδας τα είπε πάρα πολύ καλά. Εγώ θα σου πω το εξής και λυπάμαι πάρα πολύ που το λέω γιατί ξέρω ότι μαγειρεύεις καλά και δεν ξέρω τι έπαθες σήμερα. Είναι μέσα στα τέσσερα χειρότερα πιάτα που έχω δοκιμάσει στα τέσσερα χρόνια που είμαι στο MasterChef», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης. «Δεν είναι το χειρότερο τουλάχιστον. Εκεί πήρα μια ανάσα, αλλά με πείραξε πάρα πολύ και δεν είναι ο Ηρακλής αυτό το πιάτο σε καμία περίπτωση. Αλλά όμως, το έβγαλα και πρέπει να το δεχτώ», είπε ο Ηρακλής Αποστολίδης.

MasterChef: Τι είπε ο Ηρακλής για το πιάτο του

MasterChef 17/3/2020: Τι θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα

Ο Ιωάννης κρατάει ακόμα την κάρτα Ασυλίας στα χέρια του. Ένα γλυκό θα κληθούν να φτιάξουν οι τρεις υποψήφιοι, όχι όμως χωρίς αντάλλαγμα. Με απόλυτη πειθαρχία και φωτογραφική μνήμη, τα τρία παιδιά χρειάζεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να αποδώσουν μαγειρικά ένα πιάτο όμοιο σε γεύση και όψη με το πρωτότυπο. Αυτό και μόνο, είναι το εισιτήριό τους για την επιστροφή στο σπίτι. Εκείνοι, που επιστρέφουν στο σπίτι έχοντας πλέον ανακουφιστεί, διαπιστώνουν ένα αρκετά παγωμένο κλίμα καθώς όλοι περιμένουν την ομαδική δοκιμασία.

MasterChef 17/3/2020: Δείτε εδώ το σημερινό trailer

Δείτε ακόμα

MasterChef: «Βγάλε τα παντελόνια και βάλε φούστα μπαλαρίνας» – Έξαλλη η Κατερίνα

Exit mobile version