Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ισπανία κορονοϊός: Μία ξεχωριστή έκπληξη γενεθλίων για 80χρονη που βρίσκεται σε καραντίνα
ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανία κορονοϊός: Μία ξεχωριστή έκπληξη γενεθλίων για 80χρονη που βρίσκεται σε καραντίνα

Ισπανία κορονοϊός: Η κ. Κάρο συγκινήθηκε και δεν μπορούσε να κρύψει τα δάκρυα της αλλά και τη χαρά της για τους γείτονες της που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές τη θυμήθηκαν.

Ισπανία κορονοϊός: Το περιστατικό συνέβη στην Ισπανική πρωτεύουσα η οποία όπως όλη η χώρα βρίσκεται σε καραντίνα και οι κάτοικοι είναι σε κατ οίκον περιορισμό. Στο προάστιο Λαβαπές οι γείτονες γνώριζαν ότι η 80χρονη κ. Κάρο έχει τα γενέθλια της. Οι κάτοικοι που δεν έχουν χάσει την ανθρωπιά τους παρά το γεγονός ότι λόγω κορωνοϊού είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους, ετοίμασαν μια τούρτα.

Έπειτα, της την έδωσαν από το ανοιχτό παράθυρο και όλοι μαζί τραγούδησαν στην ηλικιωμένη κυρία, τα «χρόνια πολλά». Η κ. Κάρο συγκινήθηκε και δεν μπορούσε να κρύψει τα δάκρυα της αλλά και τη χαρά της για τους γείτονες της που σε αυτές τις δύσκολες στιγμές τη θυμήθηκαν. Ο φόβος του κοιρωνοϊού δεν κάνει πολλούς να χάνουν την ανθρωπιά τους.

Το βίντεο από τα «Χρόνια πολλά» στην ηλικιωμένη

Ισπανία κορονοϊός: Σε ολική καραντίνα η χώρα

Η εξάπλωση του κορονοϊού στην Ισπανία έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών, με τη χώρα να έχει μπει σε ολική καραντίνα. Γι’ αυτό το λόγο, το απόγευμα της Δευτέρας υπουργός Εσωτερικών, Φερνάντο Γκράντε-Μαρλάσκα ανακοίνωσε το κλείσιμο των συνόρων με τη Γαλλία και την Πορτογαλία ως μέτρο πρόληψης κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού. Πλέον, άδεια εισόδου στη χώρα θα έχουν μόνο οι Ισπανοί πολίτες, οι διπλωμάτες και όσοι έχουν στην κατοχή τους ειδικά έγγραφα που καθιστούν επιβεβλημένη την είσοδό τους στη χώρα.

“Ο στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε τη μόλυνση και μεταξύ των μέτρων που εγκρίθηκαν στην τηλεδιάσκεψη με τους υπουργούς Εσωτερικών και Υγείας, σε συνεννόηση με την ισπανική κυβέρνηση, είναι να υπάρξουν και πάλι συνοριακοί έλεγχοι. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε πως όλοι οι Ισπανοί πολίτες που βρίσκονται εκτός χώρας, θα επιστρέψουν στο συντομότερο δυνατό. Το μέτρο με το κλείσιμο των συνόρων θα τεθεί σε ισχύ από απόψε στις 00:00 και μέχρι να λήξει η κατάσταση του συναγερμού”, δήλωσε ο Γκράντε-Μαρλάσκα σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Δείτε ακόμα

Μήνυμα αισιοδοξίας με φόντο την πονεμένη Φλωρεντία – Μια ανατριχιαστική φωνή στο μπαλκόνι

Ένας υπέροχος γυμναστής στην Ισπανία, κάνει τους γείτονες σε καραντίνα να… μένουν fit!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις