Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κόρτνεϊ Κοξ Instagram: Η ”Μόνικα” από τα Φιλαράκια σε ρυθμούς TikTok
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κόρτνεϊ Κοξ Instagram: Η ”Μόνικα” από τα Φιλαράκια σε ρυθμούς TikTok

Κόρτνεϊ Κοξ Instagram: H πρωταγωνίστρια της σειράς «Τα Φιλαράκια», ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, ένα βίντεο που τη βλέπουμε να χορεύει τον viral TikTok χορό “Slidegang!”.

Κόρτνεϊ Κοξ Instagram: Η Κόρτνεϊ Κοξ χρησιμοποιεί τον χρόνο που βρίσκεται κλεισμένη σπίτι εξαιτίας του κορωνοϊού και διασκεδαστικά. Η δημοφιλής ηθοποιός, μένει σπίτι και προσπαθεί να τελειοποιήσει τις χορευτικές της φιγούρες στις διάσημες χορογραφίες του Tik Tok. Συγκεκριμένα, η πρωταγωνίστρια της σειράς «Τα Φιλαράκια», ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε να χορεύει τον viral TikTok χορό “Slidegang!” της Lil Jackie. Μάλιστα, η 55χρονη Κόρτνεϊ Κοξ αυτοσαρκάζεται και αναρωτιέται αν ο χορός της, απομακρύνει από κοντά της, η κόρη της και ο αγαπημένος της.

«Λέτε να είναι για αυτό που η Κόκο και ο Τζόνι, απομακρύνονται κοινωνικά από εμένα;», αναφερόμενη στην 15χρονη κόρη της, Κόκο Αρκέτ και τον σύντροφό της, Τζόνι ΜακΝτάιντ. Προσπαθώντας να καταλάβει τι ήταν αυτό που μόλις είδε, ο συμπρωταγωνιστής της στα Φιλαράκια -τα οποία επιστρέφουν στις οθόνες μας- Μάθιου Πέρι, της έγραψε στα σχόλια: «Γεια σου αγάπη, τι στο καλό συνέβη μόλις;». Κι ενώ φαίνεται πως ο ηθοποιός, δεν εκτίμησε το ταλέντο της φίλης του στον χορό, άλλη διάσημοι έσπευσαν να γράψουν θετικά σχόλια στην Κόρτνεϊ Κοξ.

Κόρτνεϊ Κοξ Instagram: Η προτροπή στου γονείς

Παρ’ όλο που η κόρη της θέλει να κρατάει αποστάσεις από τη διάσημη μαμά της, όπως λέει η Κοξ, οι δυο τους, είχαν τραβήξει πριν από λίγο καιρό ένα βιντεάκι, κάνοντας πάλι μια χορογραφία στο TikTok.

«Θέλετε τα παιδιά σας να χάσουν την υπομονή τους; Κάντε ένα TikTok μαζί τους», είχε γράψει τον Ιανουάριο η Κόρτνεϊ Κοξ, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο μαμά και κόρη εκτελούν άψογα και συγχρονισμένα τις χορευτικές κινήσεις τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις