Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης κορονoϊός: Ο πρωθυπουργός έκανε το τεστ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης κορονoϊός: Ο πρωθυπουργός έκανε το τεστ

Μητσοτάκης κορονoϊός: Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

Μητσοτάκης κορονoϊός: Σε τεστ για τον κορωνοϊό υποβλήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με το αποτέλεσμα να βγαίνει αρνητικό. Το παραπάνω γεγονός αποκάλυψε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, στο πλαίσιο της ημερήσιας ενημέρωσης για την εξέλιξη του ιού. «Το τεστ ήταν αρνητικό τόσο για τον ίδιο, όσο και για την οικογένειά του», ανέφερε η κ. Πελώνη. Σημειώνεται ότι σε τεστ για τον Covid-2019 υποβλήθηκαν και άλλοι αξιωματούχοι του Μαξίμου, οι οποίοι επίσης βρέθηκαν αρνητικοί στον ιό.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιησει κύκλο επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς ξεκινώντας με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Η συζήτηση μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα, θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 με βιντεοκλήση, προκειμένου να ενισχυθεί το μήνυμα προς τους πολίτες “Μένουμε σπίτι”.

Νωρίτερα, σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Καλογήρου είχε σήμερα το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον γγ του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη, προκειμένου να οριστεί συνάντηση του κ. Μητσοτακη με τον κ. Τσίπρα. Ο κ. Τσίπρας θέλει ενημέρωση για τις εξελίξεις σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού, ενώ θα καταθέσει προτάσεις για να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κρίσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις