Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / YFSF 15/3/2020: Η νικήτρια του επεισοδίου και η μαγευτική ερμηνεία
LIFESTYLE

YFSF 15/3/2020: Η νικήτρια του επεισοδίου και η μαγευτική ερμηνεία

YFSF 15/3/2020: Στα μισά του τραγουδιού, η Κατερίνα Κουκουράκη στον ρόλο της Άριελ για το YFSF, άρχισε να αιωρείται πάνω από τη σκηνή.

YFSF 15/3/2020: Με ένα μαγευτικό σκηνικό εμφανίστηκε στη σκηνή του YFSF η Κατερίνα Κουκουράκη που μεταμορφώθηκε γοργόνα. Το πλατό του YFSF μετατράπηκε ως δια μαγείας σε έναν παραμυθένιο βυθό, όπως εκείνος της αγαπημένης ταινίας της Disney, με την Κατερίνα Κουκουράκη να εμφανίζεται με μακριά κατακόκκινα μαλλιά, αλλά και ουρά γοργόνας. Η ατμόσφαιρα από τον βυθό ήταν ήδη παραμυθένια. Ωστόσο, στα μισά του τραγουδιού, η Κατερίνα Κουκουράκη στον ρόλο της Άριελ για το YFSF, άρχισε να αιωρείται πάνω από τη σκηνή.

Το εφέ έμοιαζε μαγικό, καθώς η παίκτρια του σόου έδειχνε έτσι σαν να κολυμπά στο απέραντο γαλάζιο. Η αντίδραση της Μίρκας Παπακωνσταντίνου με το οπτικό αυτό εφέ είναι πραγματικά απολαυστική. Η κριτής του YFSF έμεινε αποσβολωμένη και με το στόμα ανοιχτό να κοιτά την Κατερίνα να αιωρείται πάνω από το κεφάλι της. Τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό έχουν επηρεάσει και το YFSF, που την Τετάρτη πραγματοποίησε γύρισμα χωρίς κοινό.

YFSF 15/3/2020: Οι εμφανίσεις που είδαμε

Το επεισόδιο που προβλήθηκε αυτή την Κυριακή είχε γυριστεί 10 ημέρες νωρίτερα. Ο ΑΝΤ1, το απόγευμα της Κυριακής, ανακοίνωσε έκτακτο πρόγραμμα, από το οποίο αποσύρονταν σχεδόν όλες οι ψυχαγωγικές του εκπομπές, συμπεριλαμβανομένης της μεγάλης επιτυχίας της σεζόν, της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Μένει να δούμε, αν η παραγωγή του YFSF θα καταφέρει να πραγματοποιήσει γυρίσματα αυτή την εβδομάδα ή αν θα ακολουθήσει κι αυτό την ίδια οδό, μέχρι νεοτέρας.

Στο χθεσινό επεισόδιο, οι διαγωνιζόμενοι μεταμορφώθηκαν στους εξής καλλιτέχνες:

ΛΑΜΠΗΣ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟΣ – ELVIS PRESLEY
ΗΛΙΑΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ & ΤΑΝΙΑ ΜΠΡΕΑΖΟΥ – SHAWN MENDES & CAMILA CABEL
ΔΑΝΑΗ ΛΟΥΚΑΚΗ – ΣΟΦΙΑ ΦΙΛΙΠΠΙΔΟΥ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΡΑΠΤΑΚΗΣ – HOZIER
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ – ARIEL
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΑΝΙΩΤΗΣ – JOE COCKER
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΟΥΑΓΚΙΕ – PIKOTARO – PPAP
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ – ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΝΕΛΗ
ΕΥΡΥΔΙΚΗ – JAQUES BREL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δείτε ακόμα

My Style Rocks: Η αποχώρηση, το τσιφτετέλι και ο… Βέρτης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις