Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / My Style Rocks gala: Η νικήτρια, η παίκτρια που έφυγε και το «καυτό» τσιφτετέλι
LIFESTYLE

My Style Rocks gala: Η νικήτρια, η παίκτρια που έφυγε και το «καυτό» τσιφτετέλι

My Style Rocks gala: ετά τη νίκη της, η Στέλλα Πάσσαρη θέλησε να κοινοποιήσει μια φωτογραφία της κρατώντας την επιταγή που κέρδισε.

My Style Rocks gala: Η Στέλλα Πάσσαρη είναι η παίκτρια του “My style rocks”, η οποία την εβδομάδα που μας πέρασε κατάφερε με τις στιλιστικές της επιλογές να κερδίσει βαθμούς τόσο από κριτές, όσο και από τις υπόλοιπες συνδιαγωνιζόμενές της. Για αυτό το λόγο στο χθεσινό Gala του ριάλιτι μόδας, η Θεσσαλονικιά κοπέλα αναδείχθηκε νικήτρια της εβδομάδας και απέσπασε το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ!

Μετά τη νίκη της, η Στέλλα Πάσσαρη θέλησε να κοινοποιήσει μια φωτογραφία της κρατώντας την επιταγή που κέρδισε και έγραψε: “ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ. Σας ευχαριστώ πολύ πολυυυ μέσα από την καρδιά μου για τα όμορφα μηνύματα και την αγάπη σας!!”  .

My Style Rocks gala: Το τσιφτετέλι της Ευρυδίκης

Μια από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν αυτή της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, η οποία αρχικά εμφανίστηκε να χορεύει χασάπικο φορώντας ένα σκουρόχρωμο κοστούμι, ενώ στη συνέχεια, οι χορευτές που τη συνόδευαν της το αφαίρεσαν επί σκηνής και τη βοήθησαν να ανέβει πάνω σε ένα τραπέζι, για να χορέψει… τσιφτετέλι, αφήνοντας άφωνους κριτές και κοινό.

Από μέσα η παίκτρια του My Style Rocks, η οποία φορούσε ένα μίνι μαύρο φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες, άρχισε να λικνίζει το κορμί της στον ρυθμό του τραγουδιού. Μάλιστα, η Ευρυδίκη αποκάλυψε πως στο παρελθόν και συγκεκριμένα πριν από 5 χρόνια είχε πάει να διασκεδάσει στον Νίκο Βέρτη, ανέβηκε στην πίστα και χόρεψε τσιφτετέλι. Το βίντεο αυτό είχε ανέβει στο Youtube με όνομα «Ξανθός άγγελος» και έγινε viral.

My Style Rocks αποχώρηση 15/3

Οι τρεις κοπέλες που συγκέντρωσαν τη χαμηλότερη βαθμολογία και βρέθηκαν να διεκδικούν μια δεύτερη ευκαιρία, είναι η Τονια Κούμπα, η Κιάρα Μαρκέζη και η Θεοδώρα Ρούμπογλου. Οι υπόλοιπες παίκτριες έδωσαν τις θετικές τους ψήφους στην Κιάρα και την Τόνια και λόγω της ισοβαθμίας τους τον λόγο πήρε η κριτική επιτροπή. Τελικά η δεύτερη ευκαιρία πήγε στην Τόνια Κούμπα. Ανάμεσα στις άλλες δυο παίκτριες εκείνη που τελικά αποχώρησε είναι η Θεοδώρα Ρούμπογλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις