Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φαίη Σκορδά Κορονοϊός: Θετική στον ιό η παρουσιάστρια
LIFESTYLE

Φαίη Σκορδά Κορονοϊός: Θετική στον ιό η παρουσιάστρια

Φαίη Σκορδά Κορονοϊός: Θετική στον κορωνοϊό είναι η Φαίη Σκορδά, όπως ανακοίνωσε η ίδια η παρουσιάστρια μέσω του λογαριασμού της στο Instagram.

Φαίη Σκορδά Κορονοϊός: Η Φαίη Σκορδά διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό. Με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, η γνωστή παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι είναι θετική στον κορωνοϊό.

«Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορωνοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς,αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική.

Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους ! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό».

Το… παράδοξο είναι το γεγονός ότι μόλις χθες η γνωστή παρουσιάστρια είχε λάβει μέρος στην καμπάνια του ΕΟΔΥ «Μένουμε Σπίτι» ως μέτρο πρόληψης για τον κορωνοϊό. «Μένουμε όλοι σπίτι», είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Δείτε ακόμη

Με απλές κι αληθινές κουβέντες, η Μαρία Ναυπλιώτου μας καλεί να μείνουμε σπίτι (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις