Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ρονάλντο Κορωνοϊός: Η σπουδαία κίνηση για την πανδημία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρονάλντο Κορωνοϊός: Η σπουδαία κίνηση για την πανδημία

Ρονάλντο Κορωνοϊός: O Πορτογάλος σούπερ σταρ παραμένει στη γενέτειρά του, Μαδέρα στην Πορτογαλία, μετά την είδηση πως ο συμπαίκτης του στη Γιουβέντους, Ντανιέλε Ρουγκάνι, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ρονάλντο Κορωνοϊός: Σε μία πολύ σπουδαία κίνηση, που επιβεβαιώνει τις πολύ έντονες κοινωνικές του ευαισθησίες, προχώρησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς όπως γνωστοποίησε μέσω οργανισμών που συνεργάζεται, προτίθεται να μετατρέψει τα ξενοδοχεία που του ανήκουν στην Πορτογαλία, σε νοσοκομεία προκειμένου να βοηθήσει στην καταπολέμηση της πανδημίας του κορωνοϊού.Το ίδιο σκοπεύει να πράξει και με άλλες ξενοδοχειακές μονάδες εκτός Πορτογαλίας, που είτε βρίσκονται στην ιδιοκτησία του, είτε είναι βασικός μέτοχος, τα οποία επίσης θα μετατραπούν σε νοσοκομεία που θα παρέχουν δωρεάν περίθαλψη στους νοσούντες από τον ιό.

Όπως τονίστηκε χαρακτηριστικά, ο σούπερ σταρ της Γιουβέντους θα είναι εκείνος που θα πληρώνει αποκλειστικά το ιατρικό και υπαλληλικό προσωπικό, θέλοντας να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους του μπορεί. Πριν από δύο μέρες, ο Ρονάλντο, που παραμένει σε καραντίνα στη Μαδέιρα και δεν επέστρεψε στο Τορίνο, όταν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό ο συμπαίκτης του στη Γιουβέντους Ντανιέλε Ρουγκάνι, έστειλε μήνυμα προς όλον τον κόσμο για την καταπολέμηση του ιού, αναφέροντας πως «…όλοι μας πρέπει να ακούμε και να πειθαρχούμε σε αυτά που μας λένε οι αρχές. Η προστασία της ζωής και της υγείας όλων, είναι πάνω από κάθε άλλο πράγμα στον κόσμο».

Ρονάλντο: «Σας μιλάω σαν γιος, πατέρας, άνθρωπος – Ακούστε τους ειδικούς»!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευαισθητοποιήθηκε όπως όφειλε και προσπάθησε με τη σειρά του να ευαισθητοποιήσει ακόμα περισσότερο την κοινή γνώμη. «Ο κόσμος βιώνει μία πάρα πολύ δύσκολη στιγμή, η οποία απαιτεί την απόλυτη φροντίδα και προσοχή απ’ όλους μας. Αυτή τη στιγμή σας μιλάω όχι ως ένας ποδοσφαιριστής, αλλά ως γιος, πατέρας, ένας άνθρωπος που ανησυχεί έντονα από τις πρόσφατες εξελίξεις, οι οποίες μας επηρεάζουν και μας αφορούν όλους.

Είναι σημαντικό άπαντες να ακολουθήσουμε τις οδηγίες και τις συμβουλές του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και των κυβερνήσεων αναφορικά με το πώς πρέπει να χειριστούμε της κατάσταση. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής πρέπει να βρίσκεται πάνω απ’ οτιδήποτε άλλο. Θέλω να στείλω τη συμπόνια μου σε όσους έχασαν κάποιον δικό τους και την αλληλεγγύη μου σε εκείνους που πολεμούν τον κορωνοϊό, όπως συμβαίνει με τον συμπαίκτη μου, Ντανιέλε Ρουγκάνι. Επίσης στέλνω τις σκέψεις μου σε όλους τους εκπληκτικούς εργαζόμενους στον τομέα της υγείας, οι οποίοι θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές τους, ώστε να σώσουν όλους εμάς”.

Δείτε ακόμη

100.000 δολάρια στους εργαζόμενους των γηπέδων του ΝΒΑ από τους Αντετοκούνμπο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις