Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κορονοϊός Ελλάδα: Θετικός στον ιό βουλευτής της ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορονοϊός Ελλάδα: Θετικός στον ιό βουλευτής της ΝΔ

Κορονοϊός Ελλάδα: Παραμένω στο σπίτι μου,υπακούοντας στις οδηγίες των επιστημόνων, έγραψε.

Κορονοϊός Ελλάδα: Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Κέλλας. Ο ίδιος ο κ. Κέλλας γνωστοποίησε το γεγονός με ανάρτησή του στο Facebook:«Μετά από ήπια συμπτώματα – χαμηλό πυρετό – εξετάστηκα για τον κορονοϊό και βρέθηκα θετικός στον #covid_19. Παραμένω στο σπίτι μου,υπακούοντας στις οδηγίες των επιστημόνων. Χωρίς πανικό,με αισιοδοξία,πίστη και ελπίδα,θα το περάσουμε κι αυτό και θα βγούμε νικητές!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και η σύζυγος του Πέτσα

Θετική στον κοροναϊό βρέθηκε και η σύζυγος του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω του Facebook. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι ο ίδιος και τα παιδιά του υποβλήθηκαν στα σχετικά τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η σύζυγός μου εμφάνισε ύποπτα συμπτώματα και θεωρήσαμε σκόπιμο να εξεταστούμε και οι δυο για τον κορονοϊό (COVID-19).
Το Ινστιτούτο Παστέρ απεφάνθη πρό ολίγου ότι εγώ είμαι αρνητικός, αλλά η σύζυγός μου είναι θετική στον #covid_19. Εγώ και τα παιδιά δεν έχουμε κανένα σύμπτωμα, ενώ η σύζυγός μου είναι καλά και παραμένει απομονωμένη από την υπόλοιπη οικογένεια.
#Μένουμε_σπίτι λοιπόν τις επόμενες ημέρες.
Θα συνεχίσω την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, τις εμφανίσεις μου και τα υπόλοιπα καθήκοντά μου εξ’ αποστάσεως, τηλεφωνικά ή/και με ηλεκτρονικό τρόπο.
Θα αντιμετωπίσουμε όλοι τον #covid_19 ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις