Νίνο κορωνοϊός: Στήριξη της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι»

LIFESTYLE

Νίνο κορωνοϊός: Στήριξη της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Νίνο κορωνοϊός: «Προστατεύουμε τον εαυτό μας,προστατεύουμε τα παιδιά μας,προστατεύουμε τους παππούδες και τις γιαγιάδες», γράφει ο τραγουδιστής.

14.03.2020 | 11:30

Νίνο κορωνοϊός: Την καμπάνια του Υπουργείου Υγείας «Μένουμε Σπίτι», λόγω του κορωνοϊού, στηρίζει και ο Νίνο. Ο γνωστός τραγουδιστής, μέσω ανάρτησής του στο Instagram, αποκάλυψε πως έχει μείνει κλεισμένος στο σπίτι και έχει να συναντήσει άνθρωπο μία εβδομάδα, παρόλο που δεν είναι άρρωστος. «Έχω μια εβδομάδα να συναντήσω άνθρωπο. Είμαι μόνος μου μια εβδομάδα ολόκληρη. Δεν είμαι άρρωστος αλλά για το καλό όλων κάθομαι μόνος μου. Κλεισμένος μέσα. Βγήκα μόνο να πάρω νερά από το περίπτερο. Θα περάσει, όπως όλα. Έχω δημιουργήσει πολλά αυτή τη βδομάδα. Νομίζω πιο πολλά και από ολόκληρο το 2019. Εύχομαι δύναμη σε όλους», έγραψε χαρακτηριστικά.

Επίσης, στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε με τα παραπάνω λόγια, επισήμανε: «Προστατεύουμε τον εαυτό μας, προστατεύουμε τα παιδιά μας, προστατεύουμε τους παππούδες και τις γιαγιάδες. Προστατευόμαστε γενικότερα». Σε μια άλλη του ανάρτηση, ο Νίνο αναφέρει: «Είμαστε όλοι το ίδιο. Είμαστε όλοι το ίδιο σκηνικό. Ας βοηθήσει ο ένας τον άλλον. Ας προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον».

Δείτε ακόμα

Και η Μενεγάκη εφοδιάστηκε με τρόφιμα – “Πήγε άλλος, εγώ με τόσα παιδιά δεν μπορώ”

Νίκος Αναδιώτης: Όποιος κοινωνεί με πλήρη συνείδηση, δεν υπάρχει περίπτωση να κολλήσει

«Έτσι δεν θα νιώθουμε μόνοι» – Οι έξυπνες συμβουλές της Καρύδη για να μείνουμε σπίτι

Exit mobile version