Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κορωνοϊός Κικίλιας: Τα νεύρα του υπουργού για τις γεμάτες καφετέριες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός Κικίλιας: Τα νεύρα του υπουργού για τις γεμάτες καφετέριες

Κορωνοϊός Κικίλιας: Οργισμένος ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας για τους πολίτες που αγνοούν τα μέτρα αυτοπροστασίας από τον κορωνοϊό.

Κορωνοϊός Κικίλιας: Πολλοί ήταν αυτοί που αψήφισαν τα μέτρα περιορισμού της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, κάτι που φαίνεται πως ενόχλησε τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια. Το  υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε νέα αυστηρότατα μέτρα για να μειώσει την εξάπλωση του ιού, τη στιγμή που εντοπίστηκαν 73 νέα κρούσματα στη χώρα μόνο σήμερα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 190.«Είχα πει ότι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί, θα εφαρμόσουμε όποιο μέτρο χρειαστεί, προκειμένου να προστατεύσουμε τους συνανθρώπους μας και ειδικά όσους έχουν ανάγκη», τόνισε αρχικά ο Βασίλης Κικίλιας.

«Σήμερα, και μετά από ομόφωνη εισήγηση της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων – Επιδημιολόγων, επεκτείνουμε τα προληπτικά μέτρα αντιμετώπισης του κορονοϊού, προκειμένου να μην έχουμε  μεγαλύτερη διασπορά. Αυτό το κάνουμε για δύο λόγους: Πρώτον, γιατί παρουσιάστηκαν σε διαφορετικές περιοχές της χώρας, νέα κρούσματα, γεγονός που αυξάνει την επικινδυνότητα της μετάδοσης. Δεύτερον, γιατί τα μέτρα περιορισμού και αυτοπεριορισμού για να προστατεύσουμε τους άλλους και να προστατευτούμε δεν τηρούνται», συνέχισε.

«Να πω ξανά ότι δίνουμε μια μάχη, το αποτέλεσμα της οποίας θα κριθεί και από το κατά πόσο θα δείξουμε ατομική ευθύνη και συλλογική συνείδηση.Έχουμε την ανθρωπιά και το φιλότιμο για να τα καταφέρουμε», κατέληξε ο υπουργός Υγείας.

https://twitter.com/Vkikilias/status/1238533934985687043?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1238533934985687043&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fellada%2Fkoronoios-orgi-kikilia-gia-tis-gemates-kafeteries

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις