Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / «Μένουμε Σπίτι» – Σμαράγδα Καρύδη: Ιδέες για να περάσει πιο ευχάριστα ο χρόνος
LIFESTYLE

«Μένουμε Σπίτι» – Σμαράγδα Καρύδη: Ιδέες για να περάσει πιο ευχάριστα ο χρόνος

«Μένουμε Σπίτι» - Σμαράγδα Καρύδη: «Είναι η ώρα να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και αυτούς που αγαπάμε και να μείνουμε στο σπίτι».

«Μένουμε Σπίτι» – Σμαράγδα Καρύδη: Μήνυμα με αποδέκτη κάθε πολίτη στέλνει με αφορμή την πανδημία του κορωνοϊού και την καμπάνια του υπουργείου Υγείας με τίτλο «Μένουμε σπίτι» η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη. Σε βίντεο που ανάρτησε και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, η Σμαράδγα Καρύδη αναφέρει: «Αγαπητοί μου συμπολίτες, αγαπητά μου παιδιά, όπως θα έχετε μάθει μετά τα σχολεία, από σήμερα έκλεισαν τα θέατρα, οι κινηματογράφοι, τα νυχτερινά κέντρα και γενικά όλοι οι χώροι μαζικών συναθροίσεων. Πήραμε αυτές τις δύο εβδομάδες διακοπών από τη δουλειά μας, όχι για να τρέχουμε στις καφετέριες, στα κλαμπ και στα εστιατόρια, αλλά για να μείνουμε στο σπίτι μας. Είναι η ώρα να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και αυτούς που αγαπάμε και να μείνουμε στο σπίτι».

Συνεχίζοντας αναφέρεται σε δραστηριότητες που μπορεί κανείς να κάνει στο σπίτι: «Υπάρχουν πάρα πολύ ωραία πράγματα που μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι. Μπορούμε να δούμε ταινίες, να διαβάσουμε ωραία βιβλία, να δούμε τις αγαπημένες μας σειρές, να κάνουμε γυμναστική, να φτιάξουμε τις ντουλάπες μας, να φτιάξουμε τις γλάστρες μας, να μιλήσουμε με την οικογένειά μας, να σκεφτούμε, να ζωγραφίσουμε, να μαγειρέψουμε, να επικοινωνήσουμε πάντα μέσα από τα social media όπως κάνουμε όλο αυτό τον καιρό, και έτσι δεν θα νιώθουμε μόνοι». Τέλος, η Σμαράγδα Καρύδη τονίζει ότι «Ένα πράγμα δεν μπορούμε να κάνουμε στο σπίτι: πάρτι. Μην κάνετε πάρτι για ένα διάστημα. Εντάξει; Να είστε όλοι καλά». Και καταλήγει λέγοντας: «Είμαι υπεύθυνος, μένω στο σπίτι».

Μένουμε_Σπίτι

Μένουμε Σπίτι 〰️Σμαράγδα Καρύδη : Είναι η ώρα να προστατεύσουμε τον εαυτό μας & όσους αγαπάμε. Σμαραγδα Καρυδη – Smaragda Karidi

Gepostet von Vassilis Kikilias am Freitag, 13. März 2020

Δείτε ακόμα

Βίντεο: Η Αντωνοπούλου και το… ποδοφίλημα του Οικονόμου με τον Μητροπολίτη Δωδώνης

Ο Τανιμανίδης μάς δείχνει την εξέταση για τον κορωνοϊό – Έτσι κόλλησε η Μπόμπα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις