Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef αποχώρηση: Η ασυλία και το… «ζευγαράκι»
LIFESTYLE

MasterChef αποχώρηση: Η ασυλία και το… «ζευγαράκι»

MasterChef αποχώρηση: Οι παίκτες του MasterChef ολοκλήρωσαν τη δοκιμασία και βρέθηκαν ενώπιον του Σωτήρη Κοντιζά και του Πάνου Ιωαννίδη, αφού ο Λεωινίδας Κουτσόπουλος δεν ήταν παρόν.

MasterChef αποχώρηση: Τρεις παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους για να καταφέρουν να κερδίσουν την ασυλία. Ο Δημοσθένης, ο Τζων κι ο Ηρακλής κλήθηκαν να ετοιμάσουν donuts και γλάσο και να πείσουν τους κριτές. Η δοκιμασία ήταν διασκεδαστική και με χαμόγελα, ενώ μάλιστα δεν έλειπαν και τα πειράγματα. Ωστόσο, μόνο ένας κατάφερε να πάρει την ασυλία, ενώ μάλιστα είχαμε και τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Να θυμίσουμε ότι πρώτος υποψήφιος είναι ο Σταύρος. Οι παίκτες του MasterChef ολοκλήρωσαν τη δοκιμασία και βρέθηκαν ενώπιον του Σωτήρη Κοντιζά και του Πάνου Ιωαννίδη, αφού ο Λεωινίδας Κουτσόπουλος δεν ήταν παρόν. Δοκίμασαν, είπαν τη γνώμη τους κι ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα.

MasterChef αποχώρηση: Δείτε εδώ τους υποψηφίους

MasterChef Μαρία – Δημήτρης: Τα μικρόφωνα που… δεν έκλεισαν

Εδώ και καιρό υπήρχαν υποψίες για ερωτικό ειδύλλιο ανάμεσα σε δύο παίκτες του MasterChef 4, της Μαρίας Μπέη και του Δημήτρη Μπέλλου. Μάλιστα, πριν από μερικές μέρες, όταν οι διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σε ζευγάρια για τους σκοπούς μιας δοκιμασίας, υπήρξαν διάφορα “πονηρά” σχόλια από τους κριτές και τους συμπαίκτες τους, αλλά οι ίδιοι το διέψευσαν. Ωστόσο, στην ομαδική δοκιμασία της Τετάρτης, έγινε η αποκάλυψη του ζευγαριού. Συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε ένα σχόλιο για ένα εκκλησάκι που υπήρχε στον χώρο όπου μετέβησαν οι παίκτες για την ομαδική δοκιμασία. Ο κριτής άφησε υπονοούμενο για τη Μαρία και τον Δημήτρη, αναφέροντας ότι μπορούν να γίνουν και γάμοι εκεί, με τους παίκτες να γελούν.

“Ο κόσμος το ‘χει τούμπανο! Ο Δημήτρης εδώ και μέρες δεν είναι στο δωμάτιό μου…” σχολίασε ο Διονύσης, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε ένας διάλογος μεταξύ της Μαρίας και της Κατερίνας, μόνο που δεν ήξεραν ότι τα μικρόφωνά τους είχαν παραμείνει ανοιχτά και ό,τι έλεγαν ακουγόταν στην κάμερα. Στην ουσία, στον διάλογο των παικτριών, η Μαρία παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς πως υπάρχει ειδύλλιο ανάμεσα σε εκείνην και τον Δημήτρη, ενώ πρόσθεσε χαριτολογώντας πως δεν πειράζει που το έμαθαν και άλλα άτομα από το παιχνίδι, φτάνει που τον εγκρίνει τη σχέση ο πατέρας της.

Ο διάλογος Μαρίας – Κατερίνας:

Μαρία: Τι μας έκαναν με τον Μπέλλο; Μέχρι και το εκκλησάκι βρήκαν.

Κατερίνα: Σας έχουν πάρει πρέφα όλοι.

Μαρία: Δεν πειράζει. Ο μπαμπάς εγκρίνει!

Κατερίνα: Εντάξει, ευτυχώς! Αυτό το άγχος είχαμε!

Μαρία: Ο μπαμπάς το ξέρει!

Δείτε ακόμα

«Όποια δεν προλαβαίνει να πάει σπίτι της»: Έξαλλος ο Κουδουνάρης – «Βέλη» Καζαριάν – Σοφιάνας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις