Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κρούσματα κορωνοϊού: Θετική η σύζυγος του Τζάστιν Τριντό, σε καραντίνα ο πρωθυπουργός
ΚΟΣΜΟΣ

Κρούσματα κορωνοϊού: Θετική η σύζυγος του Τζάστιν Τριντό, σε καραντίνα ο πρωθυπουργός

Κρούσματα κορωνοϊού: Ο Καναδός πρωθυπουργός δεν εμφανίζει προς το παρόν κανένα σύμπτωμα, αλλά θα παραμείνει σε απομόνωση προληπτικά.

Κρούσματα κορωνοϊού: Σε καραντίνα βρίσκεται ο Τζάστιν Τριντό και η σύζυγός του, καθώς η τελευταία βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. Η Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό, 44χρονη σύζυγος του πρωθυπουργού του Καναδά, επιβεβαιώθηκε μετά τις εξετάσεις που έκανε, πως έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Την ανακοίνωση έκαναν οι υπηρεσίες του επικεφαλής της καναδικής κυβέρνησης, με την ίδια να τίθεται σε καραντίνα για δύο εβδομάδες. Οπως αναφέρουν οι υπηρεσίες της κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός δεν έχει παρουσιάσει προς το παρόν κανένα σύμπτωμα, όμως κρίθηκε σκόπιμο να μπει προληπτικά σε απομόνωση και ο ίδιος για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Σύμφωνα με το CNN, η σύζυγος του Τριντό παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και φέρεται να είναι σε καλή κατάσταση.

Ο 48χρονος Τριντό δεν θα υποβληθεί σε τεστ «σε αυτό το στάδιο» και θα «συνεχίσει να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του», ανέφερε το γραφείο του, που διαβεβαίωσε πως θα απευθυνθεί στους Καναδούς αργότερα.

Δείτε ακόμη

Βίντεο σοκ: Επιβάτης Μετρό έγλειφε τα χέρια του και τα σκούπιζε στη χειρολαβή

Νορβηγία: Τον πρώτο θάνατο από κορωνοϊό, ανακοίνωσε η πρωθυπουργός Έρνα Σόλμπεργκ

Θετικός στον κορονοϊό ο πρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς

Μουσική υπόκρουση αγχωτική, εφιάλτης, τρόμος,πανικός – Η αιχμηρή & viral ανάρτηση Ελληνίδας στο Μιλάνο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις