Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορονοϊός Πάτρα: Ανοιχτός και ο «Άγιος Ανδρέας» για τα κρούσματα
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός Πάτρα: Ανοιχτός και ο «Άγιος Ανδρέας» για τα κρούσματα

Κορονοϊός Πάτρα: Η μετακίνηση των κλινικών και η μεταφορά των νοσηλευόμενων ασθενών, πραγματοποιήθηκε μέσα σε χρονικό διάστημα πέντε ωρών.

Κορονοϊός Πάτρα: Μετά το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, ασθενείς με κορωνοϊό, ή ύποπτα κρούσματα, θα μπορούν να νοσηλεύονται και στο γενικό νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, η διοίκηση του γενικού νοσοκομείου Πατρών, «Άγιος Ανδρέας», προχώρησε στην μετακίνηση πέντε κλινικών. Η μετακίνηση έγινε από τον δεύτερο όροφο του διώροφου κτιρίου, στις δομές του πολυώροφου κτιρίου. Στόχος τους, όπως ανακοινώθηκε, είναι να μπορούν να νοσηλευτούν με ασφάλεια ύποπτα ή επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού.

Μάλιστα, σύμφωνα με την διοίκηση του νοσοκομείου, η μετακίνηση των πέντε κλινικών και η ετοιμασία του δευτέρου ορόφου του διώροφου κτιρίου έγινε στο πλαίσιο της υλοποίησης του επιχειρησιακού σχεδίου προετοιμασίας για την υποδοχή των ασθενών.
Επίσης, όπως τονίζεται από την διοίκηση του νοσοκομείου, η μετακίνηση των κλινικών και η μεταφορά των νοσηλευόμενων ασθενών, πραγματοποιήθηκε μέσα σε χρονικό διάστημα πέντε ωρών και εν μέσω γενικής εφημερίας.

Δείτε ακόμα

«Θα είναι σκληρός μήνας ο Απρίλιος» – Ο αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ για τον ιό

Έλληνας καθηγητής: “Γιατί θα θυμόμαστε για πάντα τους δύο επόμενους μήνες”

Δείτε σε πίνακα τα συμπτώματα του Covid 19 – Οι διαφορές από τη γρίπη και το κρυολόγημα

Covid – 19: Παγκόσμια κατάταξη των χωρών ως προς τα κρούσματα – Η θέση της Ελλάδας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις