Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Golden Hall κρούσμα: Φορέας κορωνοϊόυ φέρεται να είχε βρεθεί στο εμπορικό
ΕΛΛΑΔΑ

Golden Hall κρούσμα: Φορέας κορωνοϊόυ φέρεται να είχε βρεθεί στο εμπορικό

Golden Hall κρούσμα: Ο κόσμος που βρίσκονταν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Εμπορικό Κέντρο, άκουσε από τα μεγάφωνα την απόφαση της εταιρείας να κλείσει προσωρινά το Golden Hall.

Golden Hall κρούσμα: Την απόφαση να κλείσει προσωρινά ανακοίνωσε το Golden Hall μετά τον εντοπισμό κρούσματος του κορωνοϊόυ που επισκέφθηκε το εμπορικό κέντρο. Η απόφαση πάρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και ανακοινώθηκε και από την ιστοσελίδα του εμπορικού κέντρου.

«Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που λάβαμε πριν λίγο, κρούσμα θετικό στον ιό COVID – 19 φέρεται να έχει επισκεφθεί το Εμπορικό και Ψυχαγωγικό Κέντρο “Golden Hall”. Άμεση προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια τόσο των εργαζομένων όσο και των επισκεπτών στα εμπορικά μας κέντρα. Με γνώμονα αυτό προχωρήσαμε σε άμεση εκκένωση του Εμπορικού και Ψυχαγωγικού Κέντρου Golden Hall. Παράλληλα το συντομότερο δυνατόν και σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές, θα σας ενημερώσουμε για τις επόμενες κινήσεις μας σε όλα μας τα Εμπορικά Κέντρα».

Ο κόσμος που βρίσκονταν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Εμπορικό Κέντρο, άκουσε από τα μεγάφωνα την απόφαση της εταιρείας να κλείσει προσωρινά το Golden Hall.
Στη συνέχεια και μετά την ανακοίνωση οι επισκέπτες αποχώρησαν.

Κορωνοϊός: Κλείνει και η παιδική χαρά του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Τέλος και στις βόλτες στην μεγάλη παιδική χαρά που βρίσκεται στους ανοιχτούς χώρους του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και αποτελεί ένα από πλέον πολυσύχνατα οικογενειακά στέκια της Αθήνας.

Η διοίκηση του Κέντρου ενημερώνει το κοινό πως «σε συνέχεια της σχετικής οδηγίας του Υπουργείου Υγείας, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ανακοινώνει ότι αναστέλλονται όλες οι εκδηλώσεις και οι δράσεις του (συναυλίες, παραστάσεις, εργαστήρια, αθλητικά προγράμματα, ξεναγήσεις) για δύο εβδομάδες, δηλαδή μέχρι και τις 26 Μαρτίου 2020». Επισημαίνεται επίσης πως «κλείνει η παιδική χαρά στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος». «Το ΚΠΙΣΝ παρακολουθεί πολύ στενά τις οδηγίες και τις εξελίξεις, έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα τη διασφάλιση της υγείας των επισκεπτών και των εργαζομένων του. Θα ληφθούν περαιτέρω μέτρα αν υπάρξουν οδηγίες από τα αρμόδια Υπουργεία» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις