Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τσόου τσόου Instagram: Ο σκύλος που μοιάζει με λούτρινο, «έκλεψε» καρδιές
PLUS

Τσόου τσόου Instagram: Ο σκύλος που μοιάζει με λούτρινο, «έκλεψε» καρδιές

Τσόου τσόου Instagram: Το ηλικίας έξι ετών Chow Chow από την Μανίλα των Φιλιππινών, ζυγίζει 20 κιλά και ζει την καλύτερη ζωή που θα μπορούσε να φανταστεί.

Τσόου τσόου Instagram: Ένα γλυκύτατο σκυλάκι chow chow από την Μανίλα έχει κλέψει την καρδιά χιλιάδων χρηστών του Instagram, με την πανέμορφη φάτσα του, με πολλούς να δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι δεν είναι ένα τεράστιο, αφράτο αρκουδάκι. Το ηλικίας έξι ετών Chow Chow από την Μανίλα των Φιλιππινών, ζυγίζει 20 κιλά και ζει την καλύτερη ζωή που θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ μπροστά στα μάτια χιλιάδων γοητευμένων ανθρώπων. Το απίστευτα αφράτο τρίχωμά του σκύλου και τα παχουλά μάγουλά του, κάνουν πολλούς να πιστεύουν πως δεν πρόκειται για ζωντανό σκύλο αλλά για ένα τεράστιο αρκουδάκι.

H συγκεκριμένα ράτσα σκύλου προέρχεται από την βόρεια Κίνα και χρησιμοποιούνταν παραδοσιακά ως σκυλιά φρουράς για ναούς, όμως αυτός ο τεμπέλης σκύλος έχει μια άλλη αποστολή: να ενημερώνει τους θαυμαστές του για την ζωή – χαρισάμενη που περνά. Από τις αρχές του 2015, όταν ο Τσόουντερ εντάχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγινε ένα λαμπρό αστέρι με πάνω από 430.000 οπαδούς που έχουν εμμονή με τις εκατοντάδες φωτογραφίες και βίντεο που ανεβάζουν οι ιδιοκτήτες του σε τακτική βάση. «Ήταν ένα δώρο από τους γονείς μας ο σκύλος, αλλά όντως μοιάζει με αρκουδάκι» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του στο Bored Panda.

Δείτε ακόμα

Viral βίντεο: Ο πιο απρόσμενος έρωτας είναι… γεγονός

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις