Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Μπόμπα κορωνοϊός: Η ανακοίνωση στο Instagram – Σε καραντίνα και ο Σάκης Τανιμανίδης
LIFESTYLE

Χριστίνα Μπόμπα κορωνοϊός: Η ανακοίνωση στο Instagram – Σε καραντίνα και ο Σάκης Τανιμανίδης

Χριστίνα Μπόμπα κορωνοϊός: Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν έχει βρεθεί θετικός στον κοροναϊό, αλλά θα είναι και αυτός σε κατ'οίκον απομόνωση και θα επανεξεταστεί σε μία εβδομάδα.

Χριστίνα Μπόμπα κορωνοϊός: Η Χριστίνα Μπόμπα με ανάρτηση στο Instagram έκανε γνωστό πως βρέθηκε θετική σε κοροναϊό και μπήκε σε κατ’ οίκον καραντίνα, μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη.   «Μόλις μάθαμε τα νέα, κάνω το βίντεο γιατί όσοι έχουν κοροναϊό- ή νομίζουν ότι έχουν- πρέπει να το λένε, να προστατεύουν τους γύρω τους και τις ευπαθείς ομάδες, γιατί μιλάμε για μια πανδημία», αναφέρει το μοντέλο σε βίντεο που δημοσίευσε, ενώ δίπλα της βρισκόταν ο σύζυγός της.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν έχει βρεθεί θετικός στον κοροναϊό, αλλά θα είναι και αυτός σε κατ’οίκον απομόνωση και θα επανεξεταστεί σε μία εβδομάδα. «Μείνετε στο σπίτι σας όσο περισσότερο μπορείτε, ακολουθείστε τις οδηγίες και μείνετε ψύχραιμοι», αναφέρει στο βίντεο η Χριστίνα Μπόμπα, ενώ ο παρουσιαστής από την πλευρά του επισημαίνει «Δεν χρειάζεται πανικός, απλά μεγάλη προσοχή. Οι νέοι το περνούν απλά ως μία γρίπη».

Χριστίνα Μπόμπα: Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας
Χριστίνα Μπόμπα: Τι είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Φραγκολιάς κορονοϊός: Η τοποθέτηση της Τσιμτσιλή στην εκπομπή

Τα πράγματα στη θέση τους έβαλε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωί της Πέμπτης, στο «Happy Day στον ALPHA» μιλώντας για την απουσία του Κώστα Φραγκολιά. Ο παρουσιαστής δεν βρίσκεται στο πάνελ τις τελευταίες ημέρες λόγω ενός θέματος υγείας, ενώ δεν είναι λίγοι που έχουν θεωρήσει ότι έχει κορονοϊό. «Θέλω να πω κάτι για τον Κώστα Φραγκολιά. Επειδή έχει δημιουργηθεί μια τεράστια ιστορία και ίσως φταίω κι εγώ που δεν είπα πολλές λεπτομέρειες προστατεύοντάς τον. Ο Κώστας μας έπαθε ή τροφική δηλητηρίαση από κάτι που έφαγε ή γαστρεντερίτιδα. Το μόνο σύμπτωμα που είχε είναι αυτό που σε στέλνει στην τουαλέτα και δεν μπορείς να σηκωθείς. Καταλαβαίνετε όμως, ότι και η γαστρεντερίτιδα είναι κολλητική και είμαστε σε μια εποχή που όλοι προσέχουμε και θέλουμε να είμαστε καλά», είπε η Σταματίνα.

«Το ξεκαθαρίζω ότι ο Κώστας Φραγκολιάς δεν έχει κανένα σύμπτωμα που μπορεί να σχετίζεται ή να υπάρχει υπόνοια κορονοϊού. Ανησύχησαν οι δικοί του άνθρωποι, ακόμα και η μανούλα του. Εγώ, προστατεύοντάς τον, γιατί δεν είναι κομψό να λες για έναν άντρα δύο μέτρα ότι έχει διάρροια και έχει πάρει αγκαζέ την τουαλέτα, είπα ότι είναι λίγο αρρωστούλης. Ο Κώστας είναι ήδη σήμερα πολύ καλύτερα και ήθελε να έρθει. Απλά είπαμε μία στο εκατομμύριο να μην είναι τροφική δηλητηρίαση και να έχει γαστρεντερίτιδα του είπαμε να μείνει σπίτι. Περαστικά Κώστα. Είναι μία χαρά. Καμία υπόνοια για κάτι άλλο», πρόσθεσε.

Δείτε ακόμα

“Να προσέχετε τους εαυτούς σας”: Θετικοί στον ιό ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις