Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μπόμπα κορωνοϊός: Ο Σάκης Τανιμανίδης περιγράφει την κατάσταση στο σπίτι
LIFESTYLE

Μπόμπα κορωνοϊός: Ο Σάκης Τανιμανίδης περιγράφει την κατάσταση στο σπίτι

Μπόμπα κορωνοϊός: Από τον κορονοϊό προσβλήθηκε και η Χριστίνα Μπόμπα, κάτι που ανακοίνωσε δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram.

Μπόμπα κορωνοϊός: «Έχω κι εγώ κορωνοϊό. Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων! Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα για να αποκαλύψει ότι είναι θετική στον κορωνοϊό. Αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της γράψουν σχόλια συμπαράστασης, αλλά και να της θέσουν αρκετά ερωτήματα σχετικά με τον ιό. Μάλιστα, αρκετοί έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός πως ο Σάκης Τανιμανίδης καθόταν δίπλα της την ώρα που τραβούσε το βίντεο.

Η Χριστίνα Μπόμπα θέλοντας να δώσει απαντήσεις στις ερωτήσεις των followers της, πριν από κάποιες ώρες έκανε ένα live στο προφίλ της. Μεταξύ άλλων, απάντησε και για τον Σάκη Τανιμανίδη και εξήγησε: «Επειδή στο χθεσινό μου βίντεο υπήρχαν πάρα πολλά σχόλια σχετικά με τον Σάκη που καθόταν δίπλα μου χωρίς μάσκα. Με τον Σάκη ήμασταν μαζί όλες τις προηγούμενες μέρες. Μόλις μάθαμε το νέο, αμέσως φτιάξαμε το βίντεο να ενημερώσουμε τον κόσμο. Έτσι κι αλλιώς είχαμε επαφή όλο αυτό το διάστημα. Ο Σάκης θα επανεξεταστεί σε μια εβδομάδα, προσπαθούμε να μην τον κολλήσουμε. Εκείνη τη στιγμή που το μάθαμε, πήραμε τους δικούς μας, σκεφτήκαμε τι θα κάνουμε, κάναμε το βίντεο να ενημερώσουμε όλον τον κόσμο. Και από εκεί και πέρα έχουμε λάβει όσο το δυνατόν καλύτερα μέτρα για να προστατευτούμε. Και προσπαθούμε. Μέσα στο ίδιο σπίτι είναι λίγο δύσκολο».

Μπόμπα κορωνοϊός: Το δημοσίευμα που την εξόργισε

Την ώρα που η Χριστίνα Μπόμπα έχει αποκαλύψει πώς προσβλήθηκε από κορονοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της, μαζί με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, δημοσίευμα ιστοσελίδας θέλει την όμορφη influencer και τον γοητευτικό παρουσιαστή να… βολτάρουν ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας.

Κάτι τέτοιο, όμως, φαίνεται πώς δεν έχει καμία βάση, αφού οι φωτογραφίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για ως «ντοκουμέντα» προέρχονται από παλαιότερη βόλτα που είχε κάνει το ερωτευμένο ζευγάρι στο Σύνταγμα.

Η Χριστίνα Μπόμπα εντόπισε το εν λόγω δημοσίευμα και, φανερά εκνευρισμένη, θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Έτσι, δημοσίευσε το παρακάτω screenshot στα instastories της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Φωτογραφίες τραβηγμένες από τις 26/2. Όταν κάποιοι δημοσιογράφοι ξεπερνάνε κάθε όριο βλακείας και κακίας! Ντροπή!».

Τι είπε ο Σάκης Τανιμανίδης

Ο γνωστός παρουσιαστής, ο οποίος πήρε αρνητικά αποτελέσματα σε αντίθεση με τη γυναίκα του, μίλησε με Skype στο «Live News» και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την κατάσταση υγείας της Χριστίνας Μπόμπα, ενώ σημείωσε πως οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν αποστάσεις, παρότι μένουν στο ίδιο σπίτι.

«Ήρθαμε και οι δύο σε επαφή με τον φίλο μας, που επιβεβαιώθηκε ως κρούσμα, οπότε λέμε να πάμε να κάνουμε την εξέταση. Η Χριστίνα βγήκε θετική, εγώ βγήκα αρνητικός. Η Χριστίνα έχει κάτι δέκατα, έφτασε και 39 πυρετό, τώρα ξεκουράζεται. Εγώ είμαι καλά. Τα συμπτώματά της είναι ήπια. Ο κορωνοϊός είναι κάτι που πρέπει να προστατευτούμε όλοι μας. Πρέπει να προστατεύσουμε κυρίως τις ευπαθείς ομάδες. Αν το κολλήσεις, θα το περάσεις ως ήπια γρίπη. Δεν είμαι σίγουρος από πού έχει κολλήσει ο φίλος μας τον κορωνοϊό, το πιο πιθανό είναι σε αεροδρόμιο, δεν είχε πάει στην Ιταλία…» είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις