Αγώνες – Kορoνοϊός: Τα “γαλλικά” του Κλοπ σε οπαδούς που ήθελαν high-five

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αγώνες – Kορoνοϊός: Τα “γαλλικά” του Κλοπ σε οπαδούς που ήθελαν high-five

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αγώνες - Kορoνοϊός: Ο Γερμανός με το που βγήκε στον αγωνιστικό χώρο είδε ουκ ολίγα χέρια που περίμεναν ανταπόδοση να κρέμονται από τις εξέδρες

12.03.2020 | 09:43

Αγώνες – Kορoνοϊός: Ο Γιούργκεν Κλοπ εξοργίστηκε με τους φίλους της Λίβερπουλ που του έδωσαν το χέρι κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο και τους έβαλε στη… θέση τους. Οι παίκτες απαγορεύεται να δίνουν τα χέρια κατά την παρουσίαση του ματς, το ίδιο ισχύει και για τους προπονητές στους πάγκους, συνεπώς, η πρωτοβουλία ορισμένων οπαδών να πάρουν το high-five του Γιούργκεν Κλοπ δεν εξελίχθηκε θετικά.

Ο Γερμανός με το που βγήκε στον αγωνιστικό χώρο είδε ουκ ολίγα χέρια που περίμεναν ανταπόδοση να κρέμονται από τις εξέδρες, αλλά ο ίδιος έβαλε άπαντες στη θέση τους εξοργισμένος:

«Πάρτε τα χέρια σας μακριά γαμ*****ι ηλίθιοι», ήταν το ξέσπασμα του Γερμανού, ο οποίος έχει πάρει σοβαρά τα μέτρα πρόληψης για τον κορωνοϊό, εφαρμόζοντάς τα και με τον Τσόλο Σιμεόνε.

https://twitter.com/btsportfootball/status/1237831280793997312?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1237831280793997312&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fsports%2Farticle%2F983639%2Fklop-se-opadous-pou-ithelan-high-five-eiste-ilithioi%2F

«Θύμα» του κορωνοϊού και Ντανιέλε Ρουγκάνι

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε πως ο 25χρονος σέντερ μπακ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «Γηραιάς Κυρίας», ο Ιταλός στόπερ βρίσκεται σε καραντίνα, καθώς επίσης και όλοι όσοι ήταν κοντά του το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα, οι «μπιανκονερι» ενημέρωσαν πως όλοι όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τον 25χρονο αμυντικό θα υποβληθούν σε προληπτικές εξετάσεις προκειμένου να αποφευχθεί εξάπλωση του κορονοϊού. Εκτός από τους παίκτες της Γιουβέντους, σε εξετάσεις θα υποβληθούν κι οι παίκτες της Ίντερ, η οποία αντιμετώπισε τη «Μεγάλη Κυρία» την περασμένη Κυριακή στο Τορίνο. Την εφετινή σεζόν, ο Ρουγκανι έχει επτά συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως το βράδυ της Τετάρτης (11/03) ο πρωθυπουργός, Τζουζέπε Κόντε ανακοίνωσε πως όλη η Ιταλία μπαίνει σε “κόκκινη ζώνη” και από αύριο τα μοναδικά καταστήματα που θα είναι ανοιχτά θα είναι τα φαρμακεία και τα σούπερ μάρκετ.

Δείτε ακόμη

Αναβάλλεται η σεζόν στο NBA – Θετικός ο Γκομπέρ, οργή για την “πλακίτσα”

Exit mobile version