Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τζένιφερ Λόπεζ κόρη: Η αποθέωση στο Super Bowl και η συνάντηση με την Billie Eilish
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζένιφερ Λόπεζ κόρη: Η αποθέωση στο Super Bowl και η συνάντηση με την Billie Eilish

Τζένιφερ Λόπεζ κόρη: . Στο post που έκανε στο Instagram ποζάρει η ίδια η Τζένιφερ Λόπεζ αγκαλιά με την Billie Eilish, ενώ στη μέση βρίσκεται η 12χρονη κορούλα της Έμμα.

Τζένιφερ Λόπεζ κόρηΜπορεί η ερμηνεία της 12χρονης κόρης της Τζένιφερ Λόπεζ να έκλεψε τις εντυπώσεις στο Super Bowl 2020 όπου καταχειροκροτήθηκε από το κοινό, όμως η Εμμα «έλιωσε» τη στιγμή που συνάντησε το ίνδαλμα της, την Billie Eilish στην εναρκτήρια συναυλία της περιοδείας που πραγματοποιήθηκε στο Μαϊάμι. Τη συνάντησή τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός και η περήφανη μαμά Τζένιφερ Λόπεζ δεν παρέλειψε να μοιραστεί τις φωτογραφίες με τους θαυμαστές της. Στο post που έκανε στο Instagram ποζάρει και η ίδια η Τζένιφερ Λόπεζ αγκαλιά με την Billie Eilish, ενώ στη μέση βρίσκεται η 12χρονη κορούλα της Έμμα.

Μάλιστα η χαρά της είναι τόσο μεγάλη που έχει ξεσπάσει σε κλάματα και με δυσκολία διακρίνεται από τη σφιχτή αγκαλιά που κάνουν οι τρεις τους. Μόνο ένα μέρος του προσώπου της είναι ορατό μεταξύ των δύο superstars. Η λεζάντα με την οποία συνόδεψε την φωτογραφία η Τζένιφερ Λόπεζ λέει «Όταν η Έμμα συνάντησε τη Billie» προσθέτοντας και ένα emoji που κλαίει, επιβεβαιώνοντας έτσι την συγκίνηση της μικρής. Μαμά και κόρη βρέθηκαν και στα backstage για να συναντήσουν και να συγχαρούν την Billie Eilish.

Η ανάρτηση της Τζένιφερ Λόπεζ στο Instagram
Δείτε ακόμα

«Αν βάλω λιγότερα ρούχα, είμαι τσούλα»: Το συμβολικό μήνυμα της Billie Eilish

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις