Μιχάλης Ιατρόπουλος ατύχημα: Με κάταγμα στο χέρι – Αναβάλλεται η παράσταση

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μιχάλης Ιατρόπουλος ατύχημα: Με κάταγμα στο χέρι – Αναβάλλεται η παράσταση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

Μιχάλης Ιατρόπουλος ατύχημα: Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, λοιπόν, θα αναγκαστεί για λίγες ημέρες να απέχει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

11.03.2020 | 09:59

Μιχάλης Ιατρόπουλος ατύχημα: Σοβαρό ατύχημα είχε ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο ηθοποιός υπέστη κάταγμα στο χέρι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συμμετέχει στην παράσταση Victims, η οποία αναβάλλεται προσωρινά. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, λοιπόν, θα αναγκαστεί για λίγες ημέρες να απέχει από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. «Λόγω σοβαρού ατυχήματος (κάταγμα στο χέρι) του ηθοποιού Μιχάλη Ιατρόπουλου, η παράσταση ‘Victims’ σε σκηνοθεσία Γιώργου Λιβανού, με τους Μιχάλη Ιατρόπουλο και Σόνια Κωτίδου, στο Studio Κυψέλης, αναβάλλεται προσωρινά. Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση και συγγνώμη για την αναστάτωση», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο γοητευτικός Μιχάλης Ιατρόπουλος φαίνεται πως δεν έχει μάτια για άλλη γυναίκα εκτός από την σύντροφό του Κατερίνα Καλκανά. Ο ηθοποιός κυριολεκτικά έχει βρει την σύντροφο της ζωής του και για αυτό μιλάει παντού. Για το πώς αυτή η γυναίκα τον έκανε να πιστέψει και πάλι στον έρωτα. Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων καλοκαιρινών τους διακοπών στα Φαλάσαρνα της Κρήτης, ο ηθοποιός θέλησε να εκφράσει τον έρωτά του στην αγαπημένη του με τον πιο πρωτότυπο αλλά και ριψοκίνδυνο…. τρόπο. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος πραγματοποίησε πτήση με αλεξίπτωτο πλαγιάς από το οποίο κρεμόταν ένα τεράστιο πανό που έγραφε: «Κατερίνα σ’αγαπώ ως τον ουρανό. Μιχάλης». Ασφαλώς και δεν θα μπορούσε να μην συγκινήσει όσους βρέθηκαν τριγύρω και πιο πολύ την γυναίκα της ζωής του.

Δείτε ακόμα

«Μάνα υπομονή, προς το παρών θα πάρουμε ακόμη ένα σκυλάκι» – Οργή για τη σχέση που του χρέωσα

Exit mobile version