Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Kορoνοϊός θέατρο: Αναβάλλεται η παράσταση της Μιμής Ντενίση «Κι από Σμύρνη…. Σαλονίκη»
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Kορoνοϊός θέατρο: Αναβάλλεται η παράσταση της Μιμής Ντενίση «Κι από Σμύρνη…. Σαλονίκη»

Kορoνοϊός θέατρο: Το απόλυτο sold out της φετινής σεζόν θα επιστρέψει στο «Θέατρον» του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού από την Τετάρτη 25 Μαρτίου.

Kορoνοϊός θέατρο: Μία από τις από τις πλέον επιτυχημένες θεατρικές παραγωγές του φετινού χειμώνα, το έργο που έχει γράψει, σκηνοθετήσει και πρωταγωνιστεί η Μιμή Ντενίση «Κι από Σύρνη…Σαλονίκη» αναγκάζεται να διακόψει εσπευσμένα τις παραστάσεις του ήδη από σήμερα. Παρά την τεράστια προπώληση, και το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού, το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού ακολουθεί τα νέα προληπτικά μέτρα που ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας και περιλαμβάνουν την αναστολή πολιτιστικών εκδηλώσεων σε χώρους άνω των 1.000 θεατών.

Η χωρητικότητα του «Θέατρον » είναι 1050 θέσεων, οπότε και αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας του άμεσα, μετά και την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας, ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η υγεία του πολυμελούς θιάσου, των τεχνικών, των εργαζομένων στο θέατρο και βεβαίως των θεατών που γεμίζουν ασφυκτικά την αίθουσα καθημερινά, εδώ και μήνες. Η παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη» προγραμματίζεται να επιστρέψει από την Τετάρτη 24 Μαρτίου και να συνεχιστεί κανονικά έως την Κυριακή των Βαΐων 12 Απριλίου.

Οι πρωταγωνιστές της παράστασης «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη»
Δείτε ακόμα

Σοβαρό ατύχημα για τον Μιχάλη Ιατρόπουλο: Αναβάλλεται η παράσταση

«Αν βάλω λιγότερα ρούχα, είμαι τσούλα»: Το συμβολικό μήνυμα της Billie Eilish

«Δεν έχουμε κρυφτεί ποτέ με την Ντέμη»: Η σύντροφος της vegan παίκτριας του MasterChef

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις