Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 88: Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη 11/3
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 88: Τι θα δούμε σήμερα, Τετάρτη 11/3

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 88: Την ώρα που ο Προύσαλης υποψιάζεται για τον φόνο του Νέστορα τον Κυπραίο, αυτός προσεγγίζει ξανά την Ελένη αποφασισμένος για όλα.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 88: Τετάρτη σήμερα και η σειρά «Άγριες Μέλισσες» έρχεται και απόψε με νέο επεισόδιο και καταιγιστικές εξελίξεις. Έτσι, όσον αφορά τις σημερινές εξελίξεις, η Ελένη προσπαθεί να αποτρέψει τις αδερφές της, απ’ το παράτολμο σχέδιο που ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν αλλά η Ασημίνα είναι αποφασισμένη, βγάζοντας πια έναν άλλον, σκληρό, χαρακτήρα και προς την Ελένη αλλά και προς όλους. Η τελευταία ελπίδα της Ελένης είναι ο Νικηφόρος. Θα καταφέρει να τον πάρει με το μέρος της ή θα αποδεχτεί κι εκείνος την λύση της Μυρσίνης; Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης επισκέπτονται τον κατάλληλο άνθρωπο που θα τους βοηθήσει να ξεσκεπάσουν τα ψέματα του Κλεομένη.

Την ίδια ώρα ο Κυπραίος μαρκάρεται στενά απ’ τον Προύσαλη, ο οποίος τον υποψιάζεται για την δολοφονία του φίλου, του Νέστορα. Θα καταφέρει να ξεφύγει κι αυτήν την φορά; Παράλληλα ο Δούκας πλέει σε πελάγη ευτυχίας για τον ερχομό του εγγονιού του αλλά η χαρά του δεν θα κρατήσει πολύ μετά από μια συνάντηση του με τον Μιλτιάδη. Η Μυρσίνη και η Ασημίνα έχοντας ξεκινήσει μια άσπονδη συμμαχία, κάνουν μια ιδιαίτερη πρόταση στην Ρίζω ενώ ο Κυπραίος προσεγγίζει ξανά την Ελένη κι αυτήν την φορά αποφασίζει να χρησιμοποιήσει όλα του τα «όπλα».

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 88: Το trailer του σημερινού επεισοδίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις