Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις κοροναϊός: Εμπιστεύομαι την Εκκλησία – Βρήκαν ευκαιρία όλοι οι κομπλεξικοί
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις κοροναϊός: Εμπιστεύομαι την Εκκλησία – Βρήκαν ευκαιρία όλοι οι κομπλεξικοί

Άδωνις κοροναϊός: «Ο κ. Πολάκης έβγαλε για άλλη μια φορά το ταξικό του μίσος σε ένα παγκόσμιο πρόβλημα. Φανταστείτε να έλεγα εγώ ότι ο κορονοϊός ξεκίνησε από φτωχούς κομμουνιστές σε μια επαρχία της Κίνας. Δεν θα ήταν γελοίο;»

Άδωνις κοροναϊός: Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα για το θέμα του κινδύνου μετάδοσης του κορωνοϊού, μέσω της Θείας Κοινωνίας μετά και την σχετική απόφαση της Ιεράς Συνόδου.  Υπέρ της Ιεράς Συνόδου τάχθηκε σήμερα Τετάρτη το πρωί στον ΣΚΑΪ ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης καθώς όπως είπε απαγορεύει να μιλούν γι αυτό το θέμα οι «άπιστοι» και κυρίως οι «άπιστοι Συριζαίοι».  Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι συμμετέχει στη θεία κοινωνία συχνά, «αλλά όχι κάθε Κυριακή». Όλα κυλούσαν ήρεμα, μέχρι που παρενέβη ο δημοσιογράφος Ανδρέας Πετρόπουλος, που συμμετείχε στο πάνελ και τον ρώτησε για τη στάση της Πολιτείας στο θέμα.

Ο υπουργός εξερράγη. «Πιστεύεις εσύ; Πιστεύεις;» είπε απευθυνόμενος στο δημοσιογράφο για να προσθέσει «αφού δεν πιστεύεις να μην μιλάς καθόλου γι αυτά. Κάθε φορά που ένας συριζαίους μιλάει εμείς εκνευριζόμαστε».  «Οι άθεοι να μείνουν μόνοι τους, όχι με μας», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

https://twitter.com/JeronymoBoss/status/1237661410458468352?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1237661410458468352&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.topontiki.gr%2Farticle%2F372637%2Fadonis-gia-theia-koinonia-empisteyomai-tin-ekklisia-emetos-vrikan-eykairia-oloi

Δείτε ακόμη

“Μη γελάτε με τον ιό”: Ο Δεκάλογος Κατά του Κορωνοϊού – Από Έλληνα καθηγητή του ΜΙΤ

Covid 19: Τι κάνω αν πιστεύω πως έχω προσβληθεί

Πολάκης: Ο ιός δεν ξεκίνησε από τους μετανάστες αλλά από τους πλούσιους (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις