Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σταυροπούλου – Παναγιωτοπούλου: Η απάντηση στα φαρμακερά σχόλια
LIFESTYLE

Σταυροπούλου – Παναγιωτοπούλου: Η απάντηση στα φαρμακερά σχόλια

Σταυροπούλου - Παναγιωτοπούλου: Η Άννα Παναγιωτοπούλου έκανε απαξιωτικά σχόλια για τη Βίκυ Σταυροπούλου και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Σταυροπούλου – Παναγιωτοπούλου: Τι λέει η Βίκυ Σταυροπούλου για τα απαξιωτικά σχόλια που έκανε Aννα Παναγιωτοπούλου για εκείνη; Η κάμερα του Πρωινού τη συνάντησε στα παρασκήνια του «Just The 2 Of Us», όπου και συμμετέχει, με τη Βίκυ Σταυροπούλου να απαντάει στην Αννα Παναγιωτοπούλου αρχικά με χιούμορ: «Που είπε ότι δεν είμαι ηθοποιός; Είναι γνωστό ότι έχω μεταπηδήσει από τον χώρο του modeling, μη τα ξαναλέμε! Εγώ ευχαριστώ τον κόσμο που 20 χρόνια με ακολουθεί γιατί κάνω κι εγώ αγώνα για να κρατηθώ όπως είμαι. Τον ευγνωμονώ! Δεν θέλω να το σχολιάσω, δεν πρέπει από σεβασμό».

«Ένιωσα αμήχανα, με σόκαρε. Είδα έναν άνθρωπο να μιλάει με αυτό τον τρόπο για μένα και μάλιστα έναν άνθρωπο που αισθανόμουν από τη λίγη γνωριμία μας ότι συμπαθιόμασταν. Όταν είσαι καιρό σε αυτή τη δουλειά αυξάνονται τα αντισώματα, βάζεις τα πράγματα αλλιώς στη θέση τους και προχωράς. Στο τέλος συνειδητοποίησα ότι δεν θέλω να μείνω σε αυτό, θέλω να μείνω σε όλο το υπόλοιπο», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου και συνέχισε με μια πραγματικά φαρμακερή ατάκα για την συνάδελφό της: «Μεγάλωσα με την Άννα Παναγιωτοπούλου, μ’ άρεσε πολύ όταν την έβλεπα στην τηλεόραση. Να είμαστε γεροί, να έχουμε την υγεία μας και να πορευόμαστε» συμπλήρωσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Δείτε το βίντεο με την απάντηση της Βίκυς Σταυροπούλου:

«Με σόκαρε όταν είδα την Παναγιωτοπούλου να μιλά έτσι για ‘μένα! Νόμιζα ότι συμπαθιόμασταν»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις