Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κορονοϊός Ελλάδα: Και τρίτος ασθενής διασωληνώθηκε
ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός Ελλάδα: Και τρίτος ασθενής διασωληνώθηκε

Κορονοϊός Ελλάδα: Το μεσημέρι της Τετάρτης, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 10 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας.

Κορονοϊός Ελλάδα: Τρεις είναι πλέον οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Πριν από λίγο σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση του υπ. Υγείας έχει διασωληνωθεί και δεύτερος ασθενής στην Πάτρα. Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. Οι άλλοι δύο από τους ασθενείς με κορωνοϊό νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝ Πατρών και του ΑΧΕΠΑ. Το μεσημέρι της Τετάρτης, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε 10 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού SARS-CoV-2 στη χώρα μας. Το σύνολο των προσβληθέντων από τον νέο κορωνοϊό, ανέρχεται πλέον σε 99, από τους οποίους 95 είναι ελληνικής καταγωγής και 4 ξένης υπηκοότητας.

Όλοι οι υπόλοιποι είναι σε σταθερή κατάσταση και η επιτήρηση της υγείας τους συνεχίζεται, 29 εξ’ αυτών νοσηλεύονται σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Μυτιλήνη, 68 παραμένουν σε απομόνωση στην οικία τους. Η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών των νέων κρουσμάτων κορωνοϊού βρίσκεται σε εξέλιξη. Την ανακοίνωση για τα νέα κρούσματα έκανε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. Ήδη από χθες έγινε γνωστό ότι κλείνουν όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα στη χώρα για 15 ημέρες, ενώ όπως ανακοινώθηκε, μετά τη συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τους περιφερειάρχες, ακυρώνονται οι μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις της 25ης Μαρτίου.

Δείτε ακόμη

“Μη γελάτε με τον ιό”: Ο Δεκάλογος Κατά του Κορωνοϊού – Από Έλληνα καθηγητή του ΜΙΤ

Covid 19: Τι κάνω αν πιστεύω πως έχω προσβληθεί

Βίντεο σοκ: Επιβάτης Μετρό έγλειφε τα χέρια του και τα σκούπιζε στη χειρολαβή

Κορωνοϊός: Νέες συμβουλές της Apple για να καθαρίσετε σωστά το iPhone

Covid 19: Πώς γίνεται η απομόνωση στο σπίτι – Αναλυτικές οδηγίες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις