Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αρμάνι – Ολυμπιακός κορωνοϊός : Aναβολή του αγώνα από την Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αρμάνι – Ολυμπιακός κορωνοϊός : Aναβολή του αγώνα από την Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας

Αρμάνι - Ολυμπιακός κορωνοϊός: Να μην ταξιδέψει στο Μιλάνο συνέστησε στον Ολυμπιακό η Εθνική Επιτροπή Προστασίας Δημόσιας Υγείας.

Αρμάνι – Ολυμπιακός κορωνοϊός: Συμπληρωματική επιστολή στην Ευρωλίγκα στέλνει ο Ολυμπιακός, έπειτα από εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας. Συγκεκριμένα, έπειτα από συνεδρίαση που έγινε χθες, η συγκεκριμένη επιτροπή συνέστησε στους «ερυθρόλευκους» να μην ταξιδέψουν στο Μιλάνο για το ματς με την Αρμάνι.

Ο αγώνας έχει οριστεί κανονικά από την Ευρωλίγκα, παρά την ανησυχητική εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ιταλία. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποστείλει νέα επιστολή στη διοργανώτρια Αρχή με τα πρακτικά της συνεδρίασης, ζητώντας την επανεξέταση της απόφασης για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Αναλυτικά, η ενημέρωση:

«Η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας που συνεδρίασε χθες μας ενημέρωσε να αναστείλουμε το ταξίδι της ομάδας στο Μιλάνο. Το πρακτικό της συνεδρίασης απεστάλη χθες το βράδυ στην Ευρωλίγκα με νέα επιστολή, συμπληρωματική της προηγούμενης, με την οποία ζητούσαμε να επαναξετασουν την απόφαση τους για διεξαγωγή του αγώνα με την Αρμάνι την Πέμπτη».

Αρμάνι – Ολυμπιακός: Επιμένει η Ευρωλίγκα στη διεξαγωγή του αγώνα

Η Ευρωλίγκα επιμένει στην διεξαγωγή του αγώνα Αρμάνι-Ολυμπιακός την Πέμπτη στο Μιλάνο, αλλά φαίνεται πως τα μεγάλα ονόματα διαιτητών αρνήθηκαν να ταξιδέψουν στην περιοχή, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού στη Λομβαρδία. Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του σχετικά με το παιχνίδι στο Μιλάνο και έχει στείλει και σχετικές επιστολές στη διοργανώτρια αρχή, η Euroleague επιμένει και συνεχίζει τις «ετοιμασίες» για το ματς της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό.

Έτσι ανακοίνωσε τους ρέφερι που θα διευθύνουν το ματς της Πέμπτης, με τον γνωστό στο κοινό Σάσα Πουκλ από την γειτονική Σλοβενία να είναι ο ένας διαιτητής, ενώ μαζί του θα είναι και δύο άγνωστοι διαιτητές, ο Μαυροβούνιος Ιγκόρ Ντραγκόγεβιτς και ο Ελβετός Σεμπαστιάν Κλιβάζ, που έχουν σφυρίξει μόλις από τρία ματς φέτος. Ο Πουκλ είχε διευθύνει φέτος το Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός (90-80), ενώ Ντραγκόγεβιτς και Κλιβάζ κανένα ματς των ερυθρόλευκων.

Δείτε ακόμα

Άρσεναλ: «Περαστικά στον κ. Μαρινάκη, αναβάλλεται και το παιχνίδι με τη Σίτι»

Εσπίριτο Σάντο: «Προσποιούμαστε ότι ζούμε φυσιολογική ζωή -Δεν θέλουμε να πάμε στην Αθήνα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις