Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρσεναλ – κορονοϊός: Αναβάλλεται ο αγώνας με την Μάντσεστερ Σίτι
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρσεναλ – κορονοϊός: Αναβάλλεται ο αγώνας με την Μάντσεστερ Σίτι

Άρσεναλ - κορονοϊός: Μετά τις ιατρικές συμβουλές, η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Σίτι θεώρησαν απαραίτητο να αναβληθεί ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για τις 11 Μαρτίου.

Άρσεναλ – κορονοϊός: Άμεση ήταν η αντίδραση της Άρσεναλ μόλις έγινε γνωστό από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ  Βαγγέλη Μαρινάκη πως έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Οι Άγγλοι μετά τις έρευνες που έκαναν είδαν πως πολλοί ποδοσφαιριστές είχαν έρθει σε επαφή με τον ισχυρό άνδρα των «ερυθρολεύκων» στον αγώνα των δύο ομάδων στο Λονδίνο πριν 13 μέρες και γι’ αυτό αποφάσισαν να αρχίσουν εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές.

Ως εκ τούτου η σημερινή αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Σίτι για την Premier League αναβάλλεται. Η Άρσεναλ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση με την οποία αναφέρει τους λόγους που ο αγώνας με την Σίτι θα αναβληθεί.

Συγκεκριμένα οι «κανονιέρηδες» τονίζουν: «Οι παίκτες θα παραμείνουν στα σπίτια τους μέχρι να λήξει η περίοδος των 14 ημερών. Τέσσερα στελέχη της Άρσεναλ, που καθόταν κοντά στον κ. Μαρινάκη κατά τη διάρκεια του αγώνα, θα παραμείνουν στο σπίτι μέχρι να ολοκληρωθούν οι 14 μέρες. Καταλαβαίνουμε πλήρως πόσο απογοητευτικό είναι αυτό για τους μας,φιλάθλους μας ιδίως εκείνους που ταξίδευαν στο Μάντσεστερ για τον αποψινό αγώνα. Ως έξτρα προληπτικό μέτρο, παρότι δεν πιστεύουμε ότι υπήρξε καμία επαφή με τους καλεσμένους της Άρσεναλ ή τα μέλη της διοίκησης, επικοινωνούμε μαζί τους για να τους δώσουμε τις απαραίτητες συμβουλές και οδηγίες, αν υπήρξε κάποια επαφή.Όλοι μας στην Άρσεναλ, ευχόμαστε στον κ. Μαρινάκη γρήγορη ανάρρωση και περιμένουν τους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό επιτελείο να επιστρέψουν την Παρασκευή στην προετοιμασία για τον αγώνα με την Μπράιτον».

Δείτε ακόμη

Εσπίριτο Σάντο: «Προσποιούμαστε ότι ζούμε φυσιολογική ζωή -Δεν θέλουμε να πάμε στην Αθήνα»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις