Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κέιτ Μίντλετον ρούχα: Η «αναμέτρηση» με τη Μέγκαν Μαρκλ μετά το Megxit
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέιτ Μίντλετον ρούχα: Η «αναμέτρηση» με τη Μέγκαν Μαρκλ μετά το Megxit

Κέιτ Μίντλετον ρούχα: Κομψή, όπως πάντα, διατηρώντας το στιλ της η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, συνδύασε το coat dress με μπορντό γόβες και ασορτί clutch.

Κέιτ Μίντλετον ρούχα: Την πρώτη της στιλιστική αναμέτρηση με την Μέγκαν Μαρκλ, μετά το Megxit, είχε η Κέιτ Μίντλετον. Η δούκισσα του Κέμπριτζ εμφανίστηκε στο Αβαείο του Γουεστμίνιστερ δίπλα στον πρίγκιπα Γουίλιαμ, δίνοντας το παρών στη λειτουργία, παρουσία της βασίλισσας Ελισάβετ. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που Κέιτ Μίντλετον και Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκαν στην ίδια εκδήλωση μετά την απόφαση της δούκισσας του Σάσεξ και του πρίγκιπα Χάρι να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα. Η Κέιτ Μίντλετον, που συνηθίζει να φορά ρούχα που έχει επιλέξει σε παλιότερες εμφανίσεις της, διάλεξε για την περίσταση ένα custom made coat dress Catherine Walker.

Κομψή, όπως πάντα, διατηρώντας το στιλ της η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, συνδύασε το coat dress με μπορντό γόβες και ασορτί clutch, ενώ στο δεξί της χέρι έλαμπε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της με το μπλε ζαφείρι. Το ίδιο ρούχο είχε επιλέξει να φορέσει, πριν περίπου δύο χρόνια, την ημέρα των Χριστουγέννων στο Σάντριχαμ. Η Κέιτ Μίντλετον με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ έφτασαν στο Αβαείο, μετά την άφιξη της Μέγκαν και του Χάρι. Εξαιτίας μιας αλλαγής της τελευταίας στιγμής κάθισαν στις θέσεις τους και δεν περίμεναν την άφιξη της βασίλισσας, την οποία και θα ακολουθούσαν μέσα στον ναό, όπως είθισται από το πρωτόκολλο.

Κέιτ Μίντλετον – Mέγκαν Μαρκλ

Η Μέγκαν Μαρκλ με αέρα σταρ εμφανίστηκε στο πλευρό του πρίγκιπα Χάρι, μοιράζοντας χαμόγελα σε όσους βρίσκονταν στο Αββαείο του Γουέστμινστερ. Μπορεί να είναι το τελευταίο τους δημόσιο βασιλικό καθήκον, ωστόσο, φέτος σε αντίθεση με πέρυσι, το ζευγάρι οδηγήθηκε στις θέσεις του, αντί να περιμένουν την άφιξη της βασίλισσας Ελισάβετ και να μπουν όλοι μαζί στην εκκλησία, όπως ορίζει το πρωτόκολλο για τον μονάρχη και τους βασιλείς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις