MasterChef αποχώρηση: Τι αποκάλυψε η Ηλιάνα – To φλερτ Μαρίας και Δημήτρη

LIFESTYLE

MasterChef αποχώρηση: Τι αποκάλυψε η Ηλιάνα – To φλερτ Μαρίας και Δημήτρη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: elenaliog.b

MasterChef αποχώρηση: «Όταν είδα το επεισόδιο μετά την αποχώρησή μου και τις αντιδράσεις, είπα “έκανα τόσο κακό πια;».

10.03.2020 | 09:20

MasterChef αποχώρηση: H Ηλιάνα Βλάχου είναι η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το MasterChef. Πολλά ακούστηκαν για την συμπεριφορά της από όλους τους παίκτες του MasterChef και χθες η Ηλιάνα Βλάχου η οποία αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής ήταν στην εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου και προέβη σε αποκαλύψεις. Η Ηλιάνα τόνισε: «Όταν είδα το επεισόδιο μετά την αποχώρησή μου και τις αντιδράσεις, είπα “έκανα τόσο κακό πια;” Έχω δει πολλά αποσπάσματα, δε μπορώ να καταλάβω, γιατί κόλλησα στο τραπέζι που ήταν ο κύριος Μπαξεβάνης, ο κύριος Ντουνέτας και ο κύριος Παπουτσάκης που τους γνωρίζω προσωπικά. Ενώ στο τραπέζι νούμερο δύο που με ρώτησε ο κύριος Ξενάκης και ο κύριος Χαραλαμπόπουλος απάντησα το ίδιο πράγμα. Έπαθα black out, σα να μην ήξερα καν το μενού.»

Και πρόσθεσε: «Ήταν το μεγαλύτερο λάθος μου που μίλησα στον ενικό στον κύριο Παπανικολάου. Έχουμε οικειότητα γιατί είναι μέλος της παραγωγής. Ήμουν ήδη πελαγωμένη από το προηγούμενο τραπέζι. Κατηγορήθηκα πως τα έλεγα μόνο off camera. Εγώ αφού ήμουν η πέτρα του σκανδάλου σε όλα, θέλω από εδώ και πέρα να δω ένα διαφορετικό MasterChef. Για τα κορίτσια μιλάω, τα αγόρια δεν έχουν τσακωθεί ακόμη…».

MasterChef αποχώρηση: Τι παραδέχτηκε η Ηλιάνα on air

MasterChef νικητής: Ο Τζον χώρισε σε ζευγάρια τους 16 παίκτες

Ο Τζον ήταν ο κερδισμένος στον διαγωνισμό για το Mystery Box στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef 4. Ο διαγωνιζόμενος με καταγωγή από τις Φιλιππίνες, κέρδισε την ψήφο των κριτών για το καλύτερο σουβλάκι, καθώς όλοι έπρεπε να δημιουργήσουν ένα… διαφορετικό σουβλάκι στην δοκιμασία. Ο Τζον δημιούργησε ένα ασυνήθιστο σουβλάκι από γαρίδες, καρότα και άλλα προϊόντα σε φύλλο ρυζιού. Ο Τζον κέρδισε την ψήφο τους και παράλληλα το έπαθλο, το οποίο ήταν να αποφύγει να συμμετέχει στην επόμενη διαδικασία, άρα και την περίπτωση να τεθεί υποψήφιος για αποχώρηση.

Ο Τζον έχοντας κερδίσει το έπαθλο, χώρισε σε ζευγάρια τους υπόλοιπους 16 παίκτες. Ένα από τα ζευγάρια ωστόσο… έκλεψε την παράσταση. Πρόκειται για την Μαρία και τον Δημήτρη, οι οποίοι φέρονται να έχουν έρθει πολύ κοντά… Μάλιστα, όταν ο Τζον ανακοίνωσε πως οι δυο τους θα αποτελέσουν μία ομάδα για την επόμενη διαδικασία, άρχισαν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι τα σχόλια τύπου «βίον ανθόσπαρτον» και «να ζήσετε» ήταν μόνο μερικά, με τους δύο παίκτες να χαμογελούν λίγο αμήχανα. Όταν βγήκαν τα ζευγάρια, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να γυρίσουν δύο «τροχούς της τύχης» προκειμένου να βγει το «μενού» του φαγητού που θα μαγείρευαν. Ο ένας τροχός είχε διάφορα είδη κρεάτων και ψαρικών και ο άλλος τον τρόπο που θα μαγείρευαν το φαγητό τους. Από την δοκιμασία αυτή, δύο ζευγάρια τουλάχιστον θα τεθούν προς αποχώρηση.

Το καλύτερο σουβλάκι

Το φλερτ στο MasterChef

Δείτε ακόμα

Έρωτας και στο MasterChef: Η γιατρός που «έκλεψε» την καρδιά του Κουτσόπουλου

Exit mobile version