Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Πρωτοψάλτη – Έβρος: Η ανάρτηση, ο χαμός και η Έλενα Ακρίτα
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρωτοψάλτη – Έβρος: Η ανάρτηση, ο χαμός και η Έλενα Ακρίτα

Πρωτοψάλτη - Έβρος: Ένα μήνυμα συμπαράστασης και στήριξης προς τις Ένοπλες Δυνάμεις στον Έβρο δημοσίευσε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο Instagram και ακολούθησε ο κακός χαμός.

Πρωτοψάλτη – Έβρος: Χρειάστηκε να περάσουν πέντε μέρες, στη διάρκεια των οποίων η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έγινε ξαφνικά το πρόσωπο του φασισμού της Ελλάδος. για να βγει η Έλενα Ακρίτα εν προκειμένω, για να πει το αυτονόητο. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια, ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια φωτογραφία από την έπαρση της σημαίας στην Ακρόπολη.

«Ένα ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου στους στρατιώτες μας που «φυλάσσουν Θερμοπύλες». Απ’ ότι διαφαίνεται θα είναι μία «πράξη» διαρκείας από τον Έβρο μέχρι το Καστελόριζο… Είμαστε μαθημένοι να υπερασπιζόμαστε την Ελλάδα, κι αυτή τη φορά δεν θα είμαστε 300 θα είμαστε μια γροθιά. Σταθερά προσηλωμένοι στα ιδανικά μας και στον πολιτισμό μας. Δίκαιοι… Σαν έτοιμοι από καιρό… Θα υπερασπιζόμαστε τον τόπο μας χωρίς να γινόμαστε απάνθρωποι», είχε γράψει.

Σε κάποιους η ανάρτηση δεν άρεσε γιατί διαφωνούν με τη στάση της κυβέρνησης στον Έβρο. Και έσπευσαν, με ιδιαίτερη ευκολία, να φορέσουν στην Άλκηστις Πρωτοψάλτη την ταμπέλα του φασισμού. Η Έλενα Ακρίτα, έσπευσε να πει το αυτονόητο: πως κανείς μπορεί να διαφωνεί με τα όσα λέει η Πρωτοψάλτη, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως εκείνη είναι ακροδεξιά ή πρέπει να απαξιωθεί η καλλιτεχνική της πορεία.

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η γνωστή δημοσιογράφος, χαρακτήρισε άδικο να συγκρίνεται η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τους φασίστες. «Ούτε τους πρόσφυγες βρίζει ούτε τους μετανάστες (…) Το γεγονός ότι δεν συμφωνούμε μαζί της, δεν σημαίνει ότι θα την αποκαθηλώσουμε ως ερμηνεύτρια».

Γιατί «και η Βίκυ Μοσχολιού στα δεξιά μας βρισκόταν πάντα, αλλά εμείς οι θαυμαστές την λατρεύαμε και την λατρεύουμε ακόμα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις