Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γυναίκα χωρίς όνομα 9/3: Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γυναίκα χωρίς όνομα 9/3: Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα

Γυναίκα χωρίς όνομα 9/3: Η Κάτια, κάτω από την πίεση του Αργύρη, αποφασίζει να του πει τις υποψίες της για την Εύα… ότι έχει έρθει για να τον διεκδικήσει.

Γυναίκα χωρίς όνομα 9/3: Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα», ο Φώτης, προκειμένου να γλιτώσουν την φυλακή η Μαρίνα και η Ρένα, είναι αποφασισμένος να πληρώσει αυτός το τίμημα, ομολογώντας τον φόνο τη Αθηνάς. Η Κλειώ, από την άλλη, θυμάται την αλήθεια και σοκαρισμένη βεβαιώνεται για την ενοχή του πατέρα της σε σχέση με τη δολοφονία της μητέρας της. Η Κάτια, κάτω από την πίεση του Αργύρη, αποφασίζει να του πει τις υποψίες της για την Εύα… ότι έχει έρθει για να τον διεκδικήσει.

Ο Άρης χαίρεται που ο Χατζής δεν θέλει να έχει καμιά σχέση με το παιδί που περιμένει η Έλλη. Ο Χατζής, από την άλλη, έχει συνειδητοποιήσει πως το παιδί αυτό θα είναι γι’ αυτόν απειλή στο μέλλον. Η Μάρθα, «μετανιωμένη» και με την βοήθεια το ψυχιάτρου της, δείχνει ένα πιο ισορροπημένο και καλό πρόσωπο και η Κάτια αρχίζει να είναι πιο διαλλακτική μαζί της. Η Μαρίνα ψάχνει να βρει πώς γίνεται να βρέθηκε το dna του Φώτη στον τόπο του εγκλήματος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις