Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / «Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 86: Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα 9/3
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 86: Τι θα δούμε σήμερα, Δευτέρα 9/3

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 86: Ο Νέστορας σοκαρισμένος απ’ την εξαφάνιση του φίλου του Σαράντη Γεωργαλά προσπαθεί να μάθει τι απέγινε.

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 86: Δευτέρα σήμερα και η αγαπημένη μας σειρά «Άγριες Μέλισσες» ανοίγει την εβδομάδα με νέο επεισόδιο και συγκλονιστικές ανατροπές. Έτσι, στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, θα παρακολουθήσουμε ότι η Ελένη δέχεται την θέση της Προέδρου του συνεταιρισμού. Με αυτόν τον τρόπο προκαλεί τον εκνευρισμό της Θεοδοσίας. Παράλληλα η Ασημίνα γίνεται έξαλλη με την Δρόσω που αποδέχτηκε το σχέδιο της Μυρσίνης όσον αφορά το μωρό της. Ωστόσο, η Μυρσίνη δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα. Την ίδια στιγμή ο Νέστορας σοκαρισμένος απ’ την εξαφάνιση του φίλου του Σαράντη Γεωργαλά προσπαθεί να μάθει τι απέγινε. Παράλληλα ο Κυπραίος ανησυχεί μήπως ανακαλύψουν την αποτρόπαια πράξη του.

Η Ανέτ καταλαβαίνει πως κάτι βαθύτερο υπάρχει ανάμεσα στην Πηνελόπη και τον Μελέτη ενώ ο Μελέτης αποκαλύπτει στον Κωνσταντή το ένοχο μυστικό του Κλεομένη. Η Θεοδοσία αποφασίζει να κάνει ένα παράτολμο βήμα τόσο για την ίδια, όσο και για τον γάμο της ενώ ο Μιλτιάδης σοκάρεται από μια αποκάλυψη της Ελένης. Την ίδια ώρα η Ασημίνα επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών φέρνοντας μαζί της ένα χαρμόσυνο νέο, που θα αλλάξει την ζωή της οικογένειας. Θα είναι, όμως, το ίδιο χαρμόσυνο και για τον Νικηφόρο;

«Άγριες Μέλισσες» επεισόδιο 86: Δείτε εδώ το trailer

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις