Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κραουνάκης κορονοϊός: Ολοφάνερη εργαστηριακή επίθεση – Το εμβόλιο υπάρχει
ΕΛΛΑΔΑ

Κραουνάκης κορονοϊός: Ολοφάνερη εργαστηριακή επίθεση – Το εμβόλιο υπάρχει

Κραουνάκης κορονοϊός: Ο συνθέτης, που συχνά πυκνά κάνει θόρυβο με δηλώσεις και αναρτήσεις του, σημειώνει πως ο κοροναϊός είναι «εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών» αλλά και πως «το εμβόλιο προϋπήρξε του ιού».

Κραουνάκης κορονοϊός: Για «ολοφάνερη εργαστηριακή επίθεση μείωσης πληθυσμών» κάνει λόγο ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, συγγραφέας και παραγωγός Σταμάτης Κραουνάκης σε ανάρτησή του στα social media, αναφερόμενος στην επιδημία του κοροναϊού. Όπως λέει μεταξύ άλλων ο ίδιος ο Στ. Κραουνάκης «κάποτε η ισπανική γρίπη θέρισε τη νεολαία, τώρα θα θεριστούν οι μεγάλες ηλικίες, στην Ιταλία οι εντατικές δεν μπορούν να δεχτούν άλλους, το εμβόλιο υπάρχει, προϋπήρξε του ιού, η πρωτεΐνη αυτή είναι ανίατη, πας δεν πας νοσοκομείο τα τινάζεις, το εμβόλιο θα εμφανιστεί μόλις έχει επιτευχτεί ο στόχος, συντονίστε την αντίσταση και κρατήστε τη βασική προφύλαξη: κλείστε την τηλεόραση κι ανοίχτε τα παράθυρα».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

«ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΤΕ Ο ΚΟΡΟΝΑΒΑΙΡΟΥΣ

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΚΑΠΟΤΕ Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΓΡΙΠΠΗ ΘΕΡΙΣΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΘΕΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΟΙ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΠΡΟΥΠΗΡΞΕ ΤΟΥ ΙΟΥ Η ΠΡΩΤΕΪΝΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ

ΠΑΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΑ ΤΙΝΑΖΕΙΣ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΟΛΙΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΙ ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ

Η ΠΡΟΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΑΤΡΙΚΟ ΜΕ ΠΡΟΠΟΛΗ ΠΑΣΑΛΕΙΒΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΚΡΗΣ ΜΕΛΙΣΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΣΗΨΙΑ

ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΥΝΕΧΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

Ι ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΝΩ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΖΕΣΗ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΟΥ ΜΕΙΝΑΝ ΟΡΘΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΞΗ».

Δείτε ακόμη

Ο Αμβρόσιος βρήκε το φάρμακο για τον κορονοϊό

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις