Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κατερίνη-τροχαίο: Αναζητείται οδηγός που παρέσυρε ποδηλάτη
ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνη-τροχαίο: Αναζητείται οδηγός που παρέσυρε ποδηλάτη

Κατερίνη-τροχαίο: Ανθρωποκυνηγητό εξαπέλυσε η Τροχαία Κατερίνης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη οδηγού που χτύπησε προπορευόμενη ποδηλάτη.

Κατερίνη-τροχαίο: Ένα τραγικό τροχαίο έλαβε χώρα στην περιοχή της Κατερίνης, όταν οδηγός οχήματος συγκρούστηκε με προπορευόμενο ποδήλατο το οποίο οδηγούσε μια 51χρονη γυναίκα. Ο υπαίτιος της σύγκρουσης εγκατέλειψε το θύμα του, που τραυματίστηκε βαρύτατα. Μάλιστα, παρόλο που το περιστατικό έλαβε χώρα μέρα μεσημέρι, κατάφερε να διαφύγει ανενόχλητος. Το θύμα δε φέρεται να είναι πρώην σύντροφός του.

Ειδικότερα, το ατύχημα έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το υπαίτιο όχημα που πιθανότατα ήταν φορτηγό παρέσυρε το ποδήλατο της 51χρονης γκρεμίζοντας στο οδόστρωμα την άτυχη ποδηλάτισσα. Ωστόσο, ο οδηγός δεν σταμάτησε καν για να δει τι είχε συμβεί και έσπευσε να εξαφανιστεί.

Κατερίνη-τροχαίο: Βαριά τραυματισμένο το θύμα

Η γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κατερίνης, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης όπου νοσηλεύεται. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας διενεργούν προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος και αναζητούν τον υπαίτιο οδηγό, εξετάζοντας κυρίως πλάνα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις