Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 66χρονος Κορωνοϊός: Σταθερή, αλλά βαριά και κρίσιμη κατάσταση της υγείας του
ΕΛΛΑΔΑ

66χρονος Κορωνοϊός: Σταθερή, αλλά βαριά και κρίσιμη κατάσταση της υγείας του

66χρονος Κορωνοϊός: Κρίσιμη, αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση του 66χρονου από την Αμαλιάδα που έχει προσβληθεί από τον κοροναϊό, σύμφωνα με τον θεράποντα γιατρό του Χρήστο Γώγο.

66χρονος Κορωνοϊός: Διασωληνωμένος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο του Ρίου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 66χρονος από την Ηλεία που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Οπως τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο θεράπων ιατρός του 66χρονου, Χαράλαμπος Γώγος ο ασθενής βρίσκεται σε σταθερή, αλλά βαριά και κρίσιμη κατάσταση. «Ευχόμαστε το καλύτερο παρά τη σοβαρότητα της κατάστασής του», σημείωσε ο κ. Γώγος στον τηλεοπτικό σταθμό.

Ο 66χρονος ήταν το ένατο κρούσμα κορωνοϊού που ανακοινώθηκε στην Ελλάδα την Τετάρτη 4 Μαρτίου. Ο 66χρονος είχε ταξιδέψει με γκρουπ στο Ισραήλ και την Αίγυπτο. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας ο 66χρονος νοσηλεύεται με βαριά πνευμονία. Εν συνεχεία, την Πέμπτη 5 Μαρτίου ανακοινώθηκε ότι θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε και η σύζυγος του 66χρονου.

Σκουτέλης στον ΑΝΤ1: Εννιά στους δέκα θα αρρωστήσουν πολύ ελαφρά
Δείτε ακόμη

VIRAL: Μην αγγίζετε το πρόσωπο λέει Αξιωματούχος Υγείας και βάζει το… δάχτυλο στο στόμα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις